Crypto

CoinShares breidt toegang tot cryptocurrencies uit naar Frankrijk en Nederland

CoinShares, Europa’s grootste beleggingsonderneming in digitale activa, heeft aangekondigd dat twee van de onlangs gelanceerde fysiek ondersteunde Exchange Traded Products (ETP’s) zijn genoteerd op de Euronext-beurs in Parijs en Amsterdam.

Met deze nieuwste cross-listing blijft CoinShares zich uitbreiden in de Europese-markt en kan het een grotere investeerdersbasis toegang bieden tot digitale activa via gereguleerde investeringsproducten. Frank Spiteri, Chief Revenue Officer van CoinShares voegde hier het volgende aan toe:

“Het aanbieden van onze fysieke Bitcoin- en Ethereum-ETP’s op Euronext Parijs en Amsterdam is een nieuwe mijlpaal voor ons fysieke CoinShares-platform, dat na de lancering in januari is gegroeid tot meer dan $560 miljoen aan beheerd vermogen. De notering stelt ons in staat om onze missie voort te zetten om met klanten samen te werken en om investeerders toegang te bieden tot cryptocurrencies via investeringsproducten. We zijn verheugd om uit te breiden naar deze nieuwe markten en de aanwezigheid van digitale activa in Europa verder te laten groeien.”

Chief Executive Officer bij CoinShares, Jean-Marie Mognetti, reageerde ook op het nieuws door het volgende te zeggen:

“We hebben het beleggerssentiment in Europa de afgelopen jaren zien verschuiven ten gunste van digitale activa. De institutionele vraag naar onze producten toont duidelijk de rol die cryptocurrencies spelen in institutionele beleggingsportefeuilles. Door onze fysieke ETP’s in Amsterdam en Parijs te noteren, blijven we de behoeften van onze klanten op de eerste plaats stellen en tegelijkertijd een gat in de markt opvullen. We hebben onlangs de sterkste resultaten voor het tweede kwartaal in de geschiedenis van CoinShares opgetekend, en dit nieuws, in combinatie met de recente aankondiging van onze strategische alliantie met Invesco Europe, belooft dit veel goeds voor de toekomst van onze vermogensbeheeractiviteiten.”

De notering van de twee ETP’s op beide Euronext-beurzen volgt op de cross-listing van CoinShares Physical Bitcoin, Ethereum en Litecoin ETP’s op de belangrijkste beurs van Duitsland, Börse Xetra, eerder dit jaar. CoinShares fysieke ETP’s zijn nu geregistreerd voor verkoop in Zwitserland, Zweden, Duitsland, Italië, Oostenrijk, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Finland, Polen en Noorwegen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN