Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zal $100.000 bereiken tegen Kerstmis, aldus PlanB

De bekende Nederlandse maker van het Bitcoin stock-to-flow-model PlanB heeft zijn volgers bullish gemaakt met zijn recente onthulling over de toekomst van de Bitcoin koers. De analist heeft in een recente tweet onthuld dat Bitcoin in december van dit jaar het prijsdoel van $100.000 zou moeten behalen.

$100.000 Bitcoin tegen Kerstmis

De Bitcoin-markt bevond zich het grootste deel van augustus in een herstelfase, hoewel de markt veel bearish druk leek af te weren. Nadat Bitcoin opnieuw $50.000 had bereikt, zakte het weer snel onder dit niveau, waardoor de markt in paniek raakte. Sommige waarnemers voorspelden al een inkomende bearmarkt en waarschuwden beleggers om de markt nauwlettend in de gaten te houden en voorzichtig te handelen. De recente voorspelling van PlanB stelt echter wat anders.

Volgens de analist staan de Bitcoin bulls klaar om op de lange termijn de overhand te nemen. In zijn tweet voegde hij eraan toe dat september een belangrijke rol zal spelen bij het bepalen van prijsbewegingen. Hij interpreteerde het S2F- en time-series-model en schreef het volgende:

“Stock-to-flow-model voorspelt $100K tegen Kerstmis, tijdmodel (afnemende opbrengsten, langere cycli) $30K. De komende maanden zullen cruciaal zijn. Merk op dat de kleuroverlay een on-chain-signaal is (geen tijd tot halvering), wat aangeeft dat we ons tussen bodem (blauw) en top (rood) bevinden, in lijn met S2F.”

Kan het nog hoger?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat net zoals het Bitcoin time-series-model waarover wordt gesproken, dit niet zegt wat de prijs van Bitcoin op een bepaald moment zal zijn, wat betekent dat de prijs van Bitcoin onder en boven het S2F- en time-series-model kan bewegen. PlanB verduidelijkte dit in een eerder geplaatste tweet, terwijl hij aangaf dat de prijs van Bitcoin momenteel boven het times-series-model ligt, dat $30.000 voorspelt:

“Natuurlijk kan de btc-prijs boven en onder beide modellen uitstijgen. Het punt is dat de btc-prijs momenteel BOVEN het time-model is, dus het is niet onlogisch om lagere prijzen te verwachten als u het time-model volgt. Daarnaast is de BTC-prijs ONDER het S2F-model, dus het is logisch om hogere prijzen te verwachten als u S2F volgt.”

In een reeks reactie-tweets gaf hij ook zijn subjectieve mening weer en gaf aan dat hij verwacht dat de prijs van Bitcoin tegen Kerstmis boven de $100.000 zal stijgen. Hij gaf vervolgens aan dat hij een Bitcoin koers van $288.000 – meer dan het drievoudige van de huidige prijs van Bitcoin – na Kerstmis verwacht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN