Axie Infinity nieuws

Axie Infinity (AXS) is vanaf nu beschikbaar op Coinbase!

Er is geen ontkennen aan dat Axie infinity (AXS) de afgelopen tijd flink aan tractie gewonnen heeft. Zo is de populaire crypto-gamingtoken de afgelopen week met meer dan 60% gestegen. Nu is echter duidelijk geworden dat de munt ook een vermelding heeft gekregen op de populaire Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase. Het bedrijf tweette vanochtend het volgende:

“Zege. AXS en Coinbase zijn eindelijk samen!”

Axie Infinity heeft daarnaast een onthulling gedaan te midden van het nieuws over de Coinbase-vermelding, waarin staat dat het team “van tijd tot tijd” transacties met eigen tokens zal uitvoeren.

Koop Axie Infinity (AXS) nu op Coinbase door hieronder te klikken!

AXS is een crypto-token dat op het Ethereum-netwerk draait. Het drijft het populaire Pokémon-achtige cryptospel Axie Infinity aan, waarin gebruikers strijden in een constante strijd om middelen voor hun gemaakte huisdieren. Houders van AXS kunnen tevens beloningen claimen voor het spelen van Axie Infinity en kunnen deelnemen aan stemmen rond Axie infinity governance. Voor meer informatie lees onze volledige review hier!

Hoewel AXS de afgelopen week getuige is geweest van een enorme prijsstijging, is dit niet de eerste keer dat de waarde van het populaire crypto-gamingtoken is gestegen. Als we namelijk naar de grafieken kijken, is duidelijk te zien dat de munt een geweldige zomer gehad heeft. Op 21 juni handelde het token in handen voor ongeveer $4,20 toen de bredere cryptomarkt afkoelde van de bubbel van mei. Maar terwijl grotere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum hun onstuimige winsten verloren, zette AXS zijn optrend voort.

Tegen het einde van juli was AXS gestegen tot meer dan $40, wat neerkomt op een procentuele stijging van meer dan 850% in iets meer dan een maand. Augustus stond de koers tussen $42 en $46 voordat het verder ging en op 11 augustus een recordhoogte bereikte van $75,73.

De nieuwste vermelding op Coinbase kan tevens van groot belang zijn voor de koers van de token. Het is namelijk alom bekend dat een vermelding op de Amerikaanse crypto-beurs een buitensporig effect kan hebben op elke cryptocurrency. Tot nu toe is het ‘Coinbase-effect’ echter nog niet groot, aangezien het met ongeveer 0,3% gedaald is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN