XRP Flare Networks

Ripple sluit opnieuw nieuwe samenwerking voor RippleNet

Ripple blijft zijn lijst met corridors voor het leveren van on-demand liquiditeit [ODL]-oplossingen, waarmee het verschillende delen van de wereld met elkaar verbindt, vergroten. De nieuwste toevoeging is een samenwerking met een van de prominente bedrijven in Zuid-Korea, GME Remittance, om snellere betalingen naar Thailand mogelijk te maken.

Volgens de officiële aankondiging van Ripple zal Global Miney Express Co. LTD [GME Remittance] zich aansluiten bij RippleNet, waardoor het verbinding zal maken met de Siam Commercial Bank [SCB], de populairste grootste bank van Thailand. De aankondiging voegde hier het volgende aan toe:

“Deze samenwerking, tot stand gekomen via SBI Ripple Asia – een joint venture tussen SBI Holdings en Ripple – zal betalingen van Zuid-Korea naar Thailand versnellen en opschalen. Met 184.000 Thaise burgers die in Zuid-Korea wonen, is de Thaise bevolking de derde grootste in het land – na Chinese en Vietnamese burgers.”

RippleNet huisvest al verschillende Zuid-Koreaanse banken om ODL naar Thailand te verwerken. Subash Chandra Poude, Chief Operating Officer bij GME merkte op:

“We hebben voor Ripple gekozen als onze partner omdat we met RippleNet binnen 1-2 weken met nieuwe partners in nieuwe landen kunnen lanceren. Dit heeft de time-to-market drastisch verkort en geeft ons een voorsprong op onze concurrenten.”

GME Remittance wilde ook zijn bereik uitbreiden met behulp van extra overmakingscorridors in de regio en wereldwijd, waaronder Europa en de VS. De vraag naar corridors naar Thailand is “exponentieel gegroeid – met mensen die 24/7 geld moeten kunnen sturen”, zoals gesuggereerd door Emi Yoshikawa, Vice President Corporate Strategy and Operations bij Ripple.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN