Bitcoin Goud

Peter Schiff verklaart Michael Saylor voor gek om Bitcoin te pumpen

De CEO van Euro Pacific Capital, Peter Schiff, is allesbehalve een onbekende in de Bitcoin wereld. Als echte “goldbug” steekt hij geregeld van wal tegen alles en iedereen die Bitcoin (BTC) promoot. Volgens hem zal Bitcoin nooit goud 2.0 worden en gaat het onherroepelijk naar 0.

In een Twitter-bericht noemde Schiff de baas van Microstrategy Michael Saylor een gek om Bitcoin “voor eeuwig” te houden. Bitcoin, zegt Schiff, heeft geen intrinsieke waarde. Dus zelfs wanneer Saylor Bitcoin meeneemt in het graf, dan nog zal hij er in het hiernamaals niets mee kunnen kopen.

Saylor kon zich op zijn beurt niet weerhouden om hierop te antwoorden. Hij repliceerde dat de traditionele manieren om rijkdom te beveiligen voorbijgestreefd zijn. Hij zegt dat het tijd wordt voor Schiff om zijn goud te verkopen en iets nieuws te proberen. Volgens Saylor kan je Bitcoin overal meenemen, door tijd en ruimte. Hij noemde het de toekomst van eigendom en eigendomsrechten. Als extraatje voegde hij nog een artikel toe over Egyptische grafrovers.

Microstrategy’s Bitcoin investeringsplan

Microstrategy’s tienjaren-investeringsplan draait helemaal rond Bitcoin. Michael Saylor heeft zich de voorbije jaren meer en meer met zijn bedrijf op de voorgrond gebracht van de Bitcoin wereld. Volgens hem wordt Bitcoin en het Bitcoin netwerk op korte termijn door miljarden mensen gebruikt. Zijn plan is om met Microstrategy deze gebeurtenis voor te zijn en zoveel mogelijk Bitcoin aan te kopen.

Afhankelijk van de marktomstandigheden zal enkel de manier waarmee die Bitcoin betaalt wordt veranderen. De constante in het gegeven is dát er verder Bitcoin gekocht zal worden. Het laatste bericht dat we daarover schreven was dat Michael Saylor aankondigde dat hij nog eens voor $485 miljoen in Bitcoin had aangekocht. Microstrategy bezit op dit moment om en bij de 105.000 BTC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN