steroid-featured-image

Traden met de Steroid tradingbot: 3% tot 30% winst zonder trading kennis

Automatisch en zonder voorkennis in trading en toch meer Bitcoin (BTC) of USDT vergaren? Of de koersen nu in een dalende of stijgende trend zitten, met de tradingbot van Steroid heb je altijd winstmogelijkheden. Steroid is een tradingbot die dankzij een simpele API-koppeling voor jou handelt op de futuresbeurs bij Binance.

Inschrijven is eenvoudig en gratis want de Steroid tradingbot moet je enkel betalen wanneer hij winst wordt voor je maakt. En zelfs die betaling gebeurt automatisch. Slapend rijk worden? We probeerden het voor jou uit.

Stap voor stap naar je eerste bot trading

Momenteel werkt de Steroid tradingbot enkel met de Binance futuresbeurs. Voordien was er ook nog een mogelijkheid om bij Bitmex te traden, maar dat werd in het begin van de maand juli gestopt.

Maar hoe wordt er dan precies getrade voor jou? Dat werkt dankzij een API koppeling tussen Binance en Steroid. Die moet je zelf opzetten maar is niet ingewikkeld. Starten doe je met een account aan te maken en te registreren bij Steroid. Net zoals bij andere dienstverleners is het een goed idee om je account extra te beveiligen. Stel daarom onmiddellijk na registratie een 2FA beveiliging in.

Eens geïnstalleerd dien je een som naar je Steroid wallet over te maken. Dit is het potje waar de bot van betaald wordt. Je interne Steroid wallet kan je eenvoudig bijstorten met Paypal, Bancontact (voor de Belgische lezers) of een andere bank- of kredietkaart. Wil je liever de bot in Bitcoin of Ethereum betalen, dan kan dat ook.

Bij elke succesvolle trade wordt er 30% van de trade afgeschreven van deze interne account. Worden er verliezende trades gedaan, zal er een refund van 30% gebeuren. Bij elke trade verdient Steroid dus 30%.

Wil je gebruik maken van de Steroid bot dan moet je dus ook over een actieve en gespijsde futures account bij Binance beschikken. Je moet fondsen in USDT overmaken naar je futures account. Als je nog nooit deze module geopend hebt, zal je ook moeten meedelen aan Binance dat je over voldoende kennis beschikt om met derivaten en hefbomen aan de slag te gaan. Heb je die kennis nog niet? Dan stellen we voor dat je bij de Binance Academy even ten rade te gaat.

Eens er fondsen naar de futures account en de interne Steroid wallet zijn overgemaakt kunnen we bij Binance de API koppeling creëren. Dat vind je terug bij API Management in de profiel dropdown. Je geeft een label aan de nieuwe API key en klikt op Create API. Vervolgens kopieer je zowel de API key als de Secret Key naar My Exchanges in je Steroid profiel.

Bij de API instellingen bij Binance moet je ook nog even aanvinken dat deze API met Futures en Margin mag handelen. Na zowel bij Binance als bij Steroid te hebben opgeslagen, zal je in de backend van Steroid bovenaan de bedragen in de wallets terugvinden.

Hoe werkt Steroid?

De Alligator strategie is de enige beschikbare strategie op dit moment. Los van of de markt nu stijgt of daalt, zal de tradingbot transacties uitvoeren t.w.v. +/- 1/25ste van je wallet. De Steroid bot kan tot wel 5 trades tegelijkertijd open hebben. Hij handelt met 26 beschikbare USDT handelsparen. De strategie en automatisatie van de bot is ontwikkeld door Steroid zelf en werkt relatief eenvoudig.

De tradingbot is zo ingesteld dat hij kleine risico’s neemt en die risico’s beperkt dankzij vooraf ingestelde stop-losses. Wanneer de prijs dus plots dipt onder een bepaald niveau, zal de bot automatisch verkopen en het risico op groot verlies dus beperken. Anderzijds kan de Steroid bot bij een plotse reversal ook snel weer inkopen. Winstnemen gebeurt op eenzelfde manier op voorafbepaalde punten of take-profits.

Heb je geen zin om regelmatig in te loggen op je Steroid account? Dan bestaat er nog een mogelijkheid om je account te koppelen aan de Steroid Telegram account. Eens die opgezet is (volg de simpele stappen vanuit de instellingen bij je Steroid account), krijg je bij elke afgesloten trade een Telegram bericht met een korte samenvatting van je winst.

Waarom Steroid voor jou laten werken?

Het voordeel aan een tradingbot is dat deze per definitie zonder emoties kan handelen. Wij als mens kunnen toch vaak te maken krijgen met FOMO inkoopgedrag of te lang wachten om winsten veilig te stellen. Dat maakt ons tot soms onsuccesvolle traders. Een tradingbot begaat zulke fouten niet en doet enkel waartoe hij is geprogrammeerd.

Steroid noemt zijn Alligator strategie een strategie met een gemiddeld risico. Tussen 75% en 90% van de trades worden winstgevend afgerond en tussen 1% en 5% wordt bij een stoploss verloren. Hoewel er geen harde garanties worden gegeven, spreken ze bij Steroid toch van een 100% tot 500% winst per jaar. Dat kan tellen voor niets te moeten doen.

Wij hebben de tradingbot met een klein bedrag opgezet en zijn alvast benieuwd naar de resultaten. Wil je zelf ook eens een account aanmaken? Volg dan deze link en krijg $20 budget om mee te kunnen beginnen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN