Ripple SEC

Ripple beweert dat de SEC de rollen om probeert te draaien

In de lopende rechtszaak tussen Ripple Labs en de Amerikaanse SEC, hebben de advocaten van de verdediging een brief aan de rechter gestuurd, met het argument dat de SEC nu de opmerkingen van haar commissarissen afkeurt om de rollen in haar voordeel om te draaien. De advocaten van Ripple hebben de poging van de SEC om hun deel van het argument opnieuw te benadrukken en te accentueren, betreurenswaardig genoemd. Ripple’s reactie verklaarde:

“Het gaat verder met het publiekelijk berispen van de weloverwogen standpunten van deze twee commissarissen die alleen erkennen wat voor iedereen duidelijk en duidelijk is … De SEC beweert vervolgens dat de verklaringen van de commissarissen juridisch “irrelevant” zijn voor hun beschuldigingen jegens Mr. Larsen en Mr. Garlinghouse. Deze nodeloze poging om zijn gebrekkige positie opnieuw te beargumenteren door middel van een ongeoorloofd antwoord, is onverdiend.”

Binance

Op Ripple’s pleidooi voor ontslag, verwijzend naar de opmerkingen van twee SEC-commissarissen, schreef de SEC een brief aan rechter Torres waarin het de juridische irrelevantie van de verklaringen aanvoerde. SEC verklaarde dat de opmerkingen van de commissarissen niet kunnen worden gebruikt om de zaak te laten seponeren. SEC-advocaat Mark Sylvester schreef het volgende in een brief aan rechter Torres:

“De verklaring in kwestie is geen verklaring van de SEC zelf of enige vorm van bindende autoriteit voor dit Hof. De SEC heeft gelijk als het erop wijst dat verklaringen van individuele commissarissen (of een paar commissarissen), uitgegeven in een persbericht of anderszins openbaar gemaakt, niet het standpunt vormen van de SEC die optreedt als een Commissie – met andere woorden, dergelijke verklaringen hebben geen juridisch gewicht en zijn gewoon de individuele meningen van de commissarissen die ze maken … Het is moeilijk te beweren dat de latere verklaring van een paar van de commissarissen een argument is ten gunste van de verdediging van de rechtszaak die Ripple voert, dat wil zeggen, een gebrek aan ‘eerlijke kennisgeving’.”

Waar Ripple ruzie maakt over het onvermogen van de SEC om een ​​”eerlijke kennisgeving” aan het bedrijf te geven en hen op de hoogte te stellen van de XRP-schending. De SEC is het daar echter niet mee eens en wijst op de onverantwoordelijkheid van Ripple, wat suggereert dat ze de overtreding van de effectenwetgeving over het hoofd hebben gezien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN