Cardano investeren

MSN Money gelooft in de toekomst van Cardano

Volgens MSN Money hebben langlopende houders van Cardano (ADA) geweldige rendementen behaald in de eerste helft van 2021. Het ging verder met aangeven dat crypto-investeerders voor de lange termijn Cardano in hun portfolio zouden moeten hebben.

Bovendien zei het bedrijf dat ondanks de snelle uitverkoop van de meeste cryptocurrencies in de afgelopen weken, ADA-USD year-to-date met meer dan 610% gestegen is. MSN merkte ook op dat als je $1.000 toen in Cardano had geïnvesteerd, dit nu ongeveer $7.100 waard zou zijn.

MSN Money wees ook op Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Het bedrijf benadrukte dat de 2 grootste cryptocurrencies respectievelijk met 12% en 168% zijn gestegen. Dit terwijl de traditionele aandelen van Apple en Paypal met ‘maar’ respectievelijk 11% en 31% gestegen zijn.

Binance

Verder voegde MSN Money eraan toe dat gezien de flinke rendementen in de crypto-markt, ADA-bulls zich nu kunnen afvragen of de stijging in ADA-USD de rest van het jaar kan doorgaan. Bovendien waarschuwde MSN voor de risico’s van investeringen voor op de korte termijn door het volgende te zeggen:

“Geïnteresseerde beleggers moeten onthouden dat de altcoin-ruimte erg volatiel is, vooral op de korte termijn. Desalniettemin is de stijging op de lange termijn in veel cryptocurrencies, zoals Cardano, mogelijk nog maar net begonnen.”

Afgezien hiervan zei MSN dat “alternatieve investeringen” zoals ADA een evenwichtige portefeuille kunnen vormen:

“Natuurlijk heeft 2021 aangetoond dat alternatieve investeringen zoals crypto’s het rendement van traditionele aandelenportefeuilles kunnen verbeteren. Naarmate digitale valuta’s, en vooral de blockchain-technologie, meer worden gebruikt, verwacht ik dat de groeitokens zoals ADA zullen doorgaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN