Ripple nieuws

Houders van XRP zullen nog een airdrop ontvangen

Flare Network heeft onthuld dat het van plan is om nog een token uit te delen aan de houders van XRP die deel hebben genomen aan de Spark (FLR) airdrop in december vorig jaar. De nieuwe airdrop komt op het moment dat Flare van plan is om ook een experimenteel netwerk te lanceren.

Volgens een nieuwe aankondiging zal Flare Networks ook het native token van een Canary Network genaamd Songbird uitzenden. Het team achter het project heeft de native token van Songbird (SGB) gedetailleerd, die in de komende zes weken zal worden gedistribueerd.

Het bericht beschrijft Songbird als cruciaal voor het testen van de architectuur en kernsystemen van het Flare Network, waaronder een Time Series Oracle en F-Asset-systeem. De CEO en oprichter van het project, Hugo Phillion, gaf aan dat Songbird een operationele blockchain en een vijandige omgeving zal zijn voor live testen.

Binance

Phillion merkte verder op dat een Canary-netwerk een operationele blockchain is met een schaars tokenaanbod dat bedoeld is om te worden gebruikt om functies te testen die verband houden met het mainnet. Op een dergelijk netwerk kunnen de tegoeden van gebruikers “niet naar zomaar worden aangevuld”. De aankondiging luidt:

“Het gedefinieerde en schaarse tokenaanbod kan waarde aan de token verlenen, waardoor het mogelijk aantrekkelijk wordt voor aanvallers, zodat testen zo ‘echt’ is als mogelijk is. Dit zorgt voor de verharding van het te testen systeem.”

Songbird zal op de lange termijn worden gebruikt om bestuurswijzigingen op Flare te testen en om nieuwe functies op te nemen. Het zal ook “geavanceerd testen en gemeenschapsopbouw mogelijk maken voor applicaties die op Flare willen starten” en een manier zijn voor FLR-tokenhouders om vertrouwd te raken met belangrijke netwerkprotocollen.

Voor elke 1 XRP-token zullen de houders houders 0,1511 SGB-tokens ontvangen. De token heeft een startvoorraad van 15 miljard en een initiële inflatie van 10% per jaar via de FTSO- en validatorbeloningssystemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN