Wat is IOTA

Accepteer IOTA via de nieuwe WordPress plugin!

Website-eigenaren en ontwikkelaars die WordPress gebruiken, kunnen nu IOTA-munten accepteren dankzij een nieuwe plugin die is ontwikkeld door IOTA-communitylid @shortaktien (Alexander), die de beschikbaarheid ervan aankondigde via de volgende tweet:

“Eindelijk is mijn plugin voor WordPress online. Nu kan iedereen de plugin snel en eenvoudig vinden en installeren in de geïntegreerde bibliotheek. Nu is het wachten op Ledger.”

Binance

Het zal de adoptie van IOTA vergroten

Met de lancering van de IOTA WordPress-plug-in heeft het team van Weiss Crypto Ratings geconcludeerd dat de beschikbaarheid ervan de toegankelijkheid en de reguliere acceptatie van het digitale activum zou kunnen vergroten. Het team van Weiss kwam tot deze conclusie via de volgende verklaring op Twitter:

“Ontwikkelaars van de IOTA-gemeenschap hebben een plugin uitgebracht waarmee alle WordPress-sites met een paar klikken IOTA kunnen accepteren. WordPress is één van ‘s werelds populairste contentmanagementplatforms, en dit zou de toegankelijkheid en de algemene acceptatie voor IOTA kunnen vergroten.”

Meer informatie over de plugin

De IOTA-plug-in op WordPress heeft de toepasselijke naam ‘Pay With IOTA’ en is ontworpen rond de IOTA-knop, wat een eenvoudige knop is, die gecodeerd is in html, die kan worden gebruikt om betalingen, donaties te accepteren of om het IOTA-saldo in je portemonnee weer te geven. Met de IOTA WordPress-plug-in kun je de IOTA-knop dus invoegen op elke website, in een artikel, een pagina of als een widget.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN