Ethereum koers

Ethereum London upgrade “zal vraag en waarde enorm doen stijgen”

De oprichter van ConsenSys, Joseph Lubin, is van mening dat de waarde van Ethereum (ETH) zal stijgen, omdat hij verwacht dat het toonaangevende slimme contractplatform vóór de upgrade van augustus met een exponentiële vraag te maken zal krijgen.

In een interview met CNBC zegt Lubin dat zijn team een ​​sterke stijging van interesse ziet van degenen die willen bouwen op het Ethereum platform en dat ook de vraag naar ETH groeit. Volgens hem zal de London hard fork er voor zorgen dat Ethereum een deflationaire coin wordt, wat op zijn beurt zal resulteren in een significante prijsstijging.

“We zien een exponentiële vraag naar het Ether-token om transacties uit te voeren, om programma’s op het netwerk uit te voeren, bovenop het in wezen enorm afnemende aanbod. We verwachten dus dat er een enorme stijging zal zijn in de vraag en de waarde van Ether.”

Joseph Lubin, Consensys oprichter en co-founder Ethereum

In het tweede kwartaal van 2021 heeft het Ethereum-netwerk meer dan $2,5 biljoen aan transacties verrekend, merkt Altcoin Daily-presentator Austin Arnold op in een nieuwe video.

Binance

Dalende prijs te wijten aan verplaatsen naar stablecoins

Hoewel de ontwikkeling en interesse in het Ethereum-platform pas in het tweede kwartaal zijn toegenomen, heeft de prijs van ETH die groei niet weerspiegeld, zegt Arnold. Vandaag handelt Ethereum onder de $2.000, meer dan de helft onder het hoogste punt ooit van meer dan $4.000 in mei van dit jaar.

De bekende YouTuber suggereert dat dit verschil te wijten is aan de snelle toename van de vraag naar stablecoins op het Ethereum-netwerk. Dat impliceert dat houders hun geld uit ETH verplaatsen naar de aan de dollar gekoppelde cryptocurrencies. Hoogstwaarschijnlijk uit angst bij de sterk gedaalde marktwaardes van Ethereum, Bitcoin en alle andere cryptomunten.

Lubin is van mening dat de prijsafwijking van de interesse voor Ethereum zou kunnen veranderen wanneer de upgrade op 4 augustus plaatsvindt. Tijdens deze langverwachte upgrade zullen o.a. verschillende verbeteringsvoorstellen, zoals de EIP-1559, in de broncode worden verwerkt. Lees er alles over in één van onze vorige artikelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN