Bitcoin analyse

Terra (LUNA) maakt zich klaar voor een flinke stijging, aldus analist

De Bitcoin koers is de afgelopen week vrij stabiel gebleven en hierdoor kijken analisten steeds meer naar altcoins om hun winst te maximaliseren. Een van die munten waar naar gekeken wordt is Terra (LUNA), een blockchain-platform dat aan dollars gekoppelde stablecoins gebruikt om betalingsdiensten mogelijk te maken.

De cryptocurrency heeft momenteel een sterke positieve trend te pakken. LUNA heeft momenteel de weerstand van $7 doorbroken. Het is de afgelopen 24 uur met bijna 11% gestegen en de afgelopen week met maar liefst 33%. LUNA handelt op het moment van schrijven voor $7,85. We kunnen echter verwachten dat de prijs nog verder zal stijgen, aangezien de indicatoren optimistische signalen laten zien.

Aan de positieve kant is de eerste grote weerstand $8,65, waarna de poorten opengaan voor $9,28 en $10,30. Het nadeel is echter dat de eerste grote ondersteuning $6,99 is en de tweede grote ondersteuning $5,97.

Crypto Kaleo, een anonieme cryptocurrecy-analist, deelde echter met zijn 331.000 Twitter-volgers dat de cryptocurrency er goed uitziet op de grafieken en klaar lijkt te zijn voor een stijging:

“LUNA lijkt eindelijk klaar te stijgen. Schone uitbraak van het bereik op het BTC-paar, solide hertest / accumulatie op ondersteuning na, nu verticaal een stap hoger alstublieft.”

Binance

Hij gaf vandaag ook een update over de grafiek van LUNA. Hij gaf aan dat de pullback van dit moment gezond en verwacht is:

Ik ben meestal niet zo aardig in LTF-bewegingen, maar ik wilde echt niet dat iemand preventief te veel vertrouwen kreeg in die uitbraak. Dit is een gezonde, verwachte terugval / hertest. Moet een beetje lager gaan voordat het bounced.”

Hij reageerde vandaag ook nog op de mensen die zijn voorspellingen met betrekking tot LUNA in twijfel blijven trekken:

“Ik geef letterlijk de stap omhoog, geef de lokale top, detailleer LTF-swingniveaus en koppel het terug aan de HTF-directionele stelling en mensen reageren nog steeds op LUNA-berichten die reageren over hoe het ‘crasht’ en hoe dom ik ben lol.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN