Cryptocurrency

Deze vier cryptocurrencies hebben veel potentieel volgens durfkapitalisten

De host van het populaire YouTube-kanaal Coin Bureau, ook wel bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven dat investeringen door durfkapitalisten in cryptocurrency-projecten in een later stadium aangeven dat deze specifieke projecten een groot potentieel hebben. Hij benoemde in zijn video dan ook vier cryptocurrencies die je als investeerder in de gaten moet houden.

Hij begon zijn lijst met het snel opkomende blockchain-project Solana (SOL), een van de vele projecten die sinds het begin van het jaar massale financiële steun hebben gekregen van durfkapitaalbedrijven (VC). Hij zei het volgende:

“Wanneer VC’s zwaar investeren in een cryptocurrency die al in gebruik is, suggereert dit dat het project in kwestie een serieus langetermijnpotentieel heeft en niet slechts een speculatieve kortetermijninvestering is. Op de eerste plaats hebben we Solana.”

De YouTuber vertelt zijn bijna 1,2 miljoen YouTube-abonnees dat er meer dan $500 miljoen in Solana is geïnvesteerd, en noemde dit een erg bullish teken. Dit omvat een financieringsronde van $40 miljoen in maart, een ronde van $60 miljoen in mei, nog eens $100 miljoen in mei en $314 miljoen in juni.

Binance

Algorand (ALGO) staat ook op Guy’s lijst van cryptocurrencies met een hoog potentieel, gezien de financiële steun die is ontvangen van VC’s. Arrington Capital haalde in juni $100 miljoen op om projecten te financieren die voortbouwen op de Algorand-blockchain.

De volgende cryptocurrency op de lijst is Chia Network (XCH). Dit is momenteel de kleinste cryptocurrency van de lijst, aangezien het op de 144ste plek staat op basis van marktkapitalisatie. De munt heeft echter in mei $60 miljoen op weten te halen van verschillende VC’s.

De laatste op zijn lijst is Kusama (KSM). Het project heeft in juni, samen met het zusterplatform Polkadot (DOT), $30 miljoen opgehaald. Bovendien zijn Kusama’s parachain-veilingen, waarmee cryptogemeenschappen in wezen kunnen bieden op welke projecten op het netwerk worden gelanceerd, gelanceerd. Het topproject Karura wees $100 miljoen toe aan Kusama om een ​​huurcontract van 48 weken te krijgen om op het netwerk te bouwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN