Bitcoin koers analyse

Analist verwacht Bitcoin koers van $185.000 tot $215.000 in 2021

De bekende cryptocurrency-handelaar Kaleo, met ruim 329.900 Twitter-volgers, heeft onlangs op Twitter aangegeven dat de Bitcoin koers tegen het einde van het jaar waarschijnlijk met meer dan 520% ​​zal stijgen ten opzichte van de huidige waarde van ongeveer $35.400. Hij tweette het volgende:

“Ik denk nog steeds dat het, met een mooie wick, een top zal bereiken van ongeveer $185.000 – $215.000, maar mijn doel is niet om de precieze top te raken.”

Te midden van zijn mega bullish vooruitzichten voor de toonaangevende cryptocurrency, gaf Kaleo aan dat hij zal beginnen met verkopen zodra Bitcoin onder zijn prijsdoel zakt:

“Kortom, mijn plan is om zeer bullish te zijn totdat Bitcoin boven de $150.000 komt. Ik zal daar beginnen en zeer bearish worden als het weer onder de $150.000 zakt.”

Hoewel de Bitcoin koers zijwaarts blijft handelen tussen $30.000 en $40.000, terwijl het sentiment grotendeels bearish blijft, stelde de cryptostrateeg dat BTC gecorreleerd is met de technische industrie. Door de prijs van Bitcoin te vergelijken met de NASDAQ 100, voorspelde hij dat de nummer één cryptocurrency uiteindelijk de snelle expansie van de technische industrie in de afgelopen twee maanden zal inhalen:

“Bitcoin versus tech.

De meesten van jullie zullen te lui zijn om dit te lezen, maar voor degenen die dat niet zijn, denk ik dat je dit nuttige gegevens zult vinden.

Let op de twee rode vakjes.

Bitcoin zal de achterstand inhalen en de kloof dichten met de groei die we in technologie hebben gezien, en als dat gebeurt, zal het snel gebeuren.”

Volgens de grafiek van Kaleo is de tech-industrie een betrouwbare indicator van de toekomstige prijsactie van Bitcoin sinds de beurscrash van maart 2020. Hij voorspelde ook dat de koningsmunt de tech-industrie aanzienlijk zal overtreffen zodra de volgende etappe van de bull markt is hervat:

“Als ze zich realiseren dat de markt uit de hand loopt (ook bekend als tech bubble 2.0-verhaal). Zal Bitcoin de technologie inhalen en zal het dit opnieuw overtreffen op het hoogtepunt van de waanzin.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN