PrimeXBT

8.000% winst tijdens een cryptocrash? Het is mogelijk!

De verrassingen en prestaties in de Covesting-copytrading-gemeenschap blijven mensen verbazen, maar deze laatste gegevens zijn op zijn zachtst gezegd schokkend. Dankzij openbare en volledig transparante wereldwijde leaderboards van Covesting kan iedereen bijhouden wie veel verdient en wie niet.

Verhalen uit het verleden van strategiemanagers variëren van 4.000% winst tot één handelaar die zes cijfers omzet verdiende, meer dan $8 miljoen, terwijl zij tegelijkertijd een fortuin verdienden voor hun volgers.

Dit laatste verhaal bevat echter een broodnodig sprankje hoop in een tijd van duisternis over crypto. Terwijl de meeste investeerders en handelaren werden weggevaagd of uitgestopt, heeft één van de beste Covesting-handelaars meer dan 8.000% winst gerealiseerd – en dat allemaal tijdens een van de meest extreme correcties die crypto-markt ooit heeft gezien.

Een korte samenvatting van het recente crypto-bloedbad

Het harde optreden tegen de cryptocurrencies in heel China, variërend van mining tot cryptohandel, hebben de markt geschokt, en energiezorgen van Elon Musk zorgde ervoor dat dromen van landingen op de maan uiteen vielen.

De Bitcoin-prijs zakte van $65.000 naar een dieptepunt van $28.000, en Ethereum daalde van meer dan $4.000 tot ver onder de $2.000. Altcoins werden over de hele linie gedecimeerd. Twitter stond vol met handelaren die hun wonden likten en hun verliezen telden.

Liquidatiegegevens bereikten de miljarden, en plotseling ging de markt van het verwachten van prijzen van honderdduizend dollar of meer per BTC naar de angst voor een reis terug onder de $20.000 en een nieuwe bearmarkt. Het sentiment steeg ook van hebzucht tot extreme angst, maar dat zou natuurlijk ook kunnen betekenen dat het nu tijd is te kopen.

Nummer één handelaar op covesting behaalt 8.000% winst

De ommekeer zien voordat deze arriveert, is de sleutel tot het meeste succes in markten, zoals een tophandelaar van Covesting heeft aangetoond. ETHMAN handelt op een marge BTC-account en heeft meer dan 8.000% winst behaald tijdens de recente cryptocrash.

Terwijl het bloedbad aan de gang was, behaalde ETHMAN winst. De aanzienlijke ROI, terwijl alle anderen leden verlies leden, toont de waarde van de shortposities die worden aangeboden via de Covesting-module op PrimeXBT. Wat ook opvalt, is dat deze strategie pas 20 dagen actief is, dus dit fortuin is volledig verdiend tijdens een neerwaartse trend.

Handelaren die nog steeds bang zijn na zo’n vluchtige en gewelddadige beweging, kunnen beter rusten, wetende dat orders kunnen worden beschermd met stop-loss-orders, en het betrouwbare platform heeft minimale tot geen slippage, dus orders worden uitgevoerd wanneer verwacht.

Tweede gerangschikte strategie stijgt naar de top van klassementen

De volgende op de lijst is Master YODA, die de helft van de tijd op Covesting heeft als ETHMAN en een winst van bijna 600% heeft behaald in zijn eerste week.

Ondanks de korte tijd op de markt, is hij snel gestegen en heeft onlangs de nummer twee plek ingenomen met een winst van 93% op de dag tot nu toe. Met Bitcoin en andere cryptocurrencies in beweging, zijn die cijfers onderhevig aan verandering en zullen ze vaak veranderen, en in grote hoeveelheden vanwege de volatiliteit van crypto. Maar zo kunnen Covesting-traders 5-10% intraday-bewegingen omzetten in bijna 100% ROI.

Derde gerangschikte handelaar beschikt over viersterren handelssysteem

Last but not least, in de iteratie van Top Covesting Strategies Review van deze week is BitcosaurusApp, een geverifieerde gebruiker en al 241 dagen op het platform actief is, houdt de nummer drie positie vast.

Deze gebruiker handelt ook met de grootste groep, bijna een half miljoen aan volgerskapitaal. Hij is ook een van de weinige die een status van vier sterren heeft bereikt en is dus slechts één ster verwijdert van de ongrijpbare vijf sterren.

Het enige dat ontbreekt is de omzetster voor het verhandelen van meer dan 50 BTC in een periode van 30 dagen. Maar maak je geen zorgen; geduld kan een deugd zijn, en te veel handelen als dat niet nodig is, kan schadelijk zijn. Wat deze handelaar ook doet, het werkt. De handelaar en zijn volgers hebben al meer dan 350% winst behaald, terwijl de cryptomarkt in chaos verkeert.

Market Cleanse laat strategiemanagers achter

De recente crypto-daling schudde veel handelaren uit hun posities, waardoor veel topstrategiemanagers vrijkwamen om te volgen. Voor de veiligheid van gebruikers zijn er limieten aan het aantal volgers en hoeveel volgersvermogen er op een bepaald moment op het spel kan staan. Zodra de maximale initiële equity-limiet voor volgers is bereikt, kunnen nieuwe volgers die strategie niet meer volgen. Alleen wanneer andere volgers zijn gestopt met volgen en het initiële volgvermogen onder de drempel is gedaald, kunnen meer volgers worden toegevoegd.

Dit betekent dat er momenteel op Covesting een mogelijkheid is om de transacties van een 8.000% handelaar te kopiëren. De markt vergeet dat met PrimeXBT winst kan worden gemaakt in beide richtingen en laat een negatief sentiment in de weg staan ​​van wat anders een kans zou kunnen zijn om te volgen voor een ongekende ROI.

Bekijk de Covesting-klassementen om deze statistieken met eigen ogen te zien.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN