Bitcoin

Is Bitcoin een bearmarkt ingegaan? Hier is hoe u profiteert tijdens dit soort dalingen

Op 2 juni zagen Bitcoin en altcoins dubbelcijferige rally’s waarbij Bitcoin kort boven de $38.000 stond en dogecoin eenmaal met 40% steeg. De rally wekte geen hoop bij beleggers en de Bitcoin-angst- en de fear and greed index staat op 28, wat wijst op extreme angst. Beleggers hebben goede redenen om bang te zijn, aangezien de markt onlangs een verlies van 50% zag.

Op 4 juni plaatste Musk een tweet: Bitcoin, gebroken hart. Later twitterde hij opnieuw: Canada, USA, Mexico. Ze worden door de meeste mensen geïnterpreteerd als: tot ziens Bitcoin (hij heeft mogelijk zijn Bitcoin verkocht) en helemaal naar het zuiden / beneden (bearish Bitcoin) Sterker nog, 5 uur na zijn uitspraken daalde Bitcoin met meer dan 10%.

Eén indicator laat zien dat de recente rally een nieuwe markttop zou kunnen zijn. In een Delphi Digital-rapport wordt de MVRV-ratio geanalyseerd die de marktwaarde van Bitcoin meet tegen de gerealiseerde waarde.

Bexplus

Op 8 juni kelderden de meeste cryptocurrencies met 10%

Bexplus

Volgens het rapport is de MVRV-ratio in mei 2021 vergelijkbaar met die van begin 2011, eind 2013 en begin 2018. In deze periodes maakte de Bitcoin-prijs ATH’s voordat hij hard daalde.

Bexplus biedt een XRP-prijsvoorspelling, Bitcoin-prijsvoorspelling 2025 en EOS-prijsvoorspelling om gebruikers te helpen op de hoogte te blijven van de cryptocurrency-industrie.

De Bearmarkt lijkt te komen. Hoe maak je winst met de prijsdaling?

Volatiliteit is eng, maar met de juiste tools is het zeer gunstig voor het verdienen van geld. Met een hobbelige weg voor de boeg, kunnen handelaren deelnemen aan margehandel om verliezen af ​​te dekken en winst te maken.

Laten we eens kijken hoe we kunnen profiteren van de prijsdaling van Bitcoin:

Stel dat we 1 BTC hebben gebruikt om een ​​kort contract te openen toen Bitcoin op $35.000 handelde. Houd er rekening mee dat met 100x leverage, 1 BTC een contract ter waarde van 100 BTC kan openen.

Als de prijs van Bitcoin zakt naar $33.000, wordt de winst ($ 35.000 – $ 33.000) * 100 BTC / $ 33.000 * 100% = 6,06 BTC, waardoor de ROI 606% is.

Margehandel is een volwassen derivaat in de cryptomarkt. Bexplus, opgericht in 2017 en met het hoofdkantoor in Hong Kong, is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op BTC, ETH, LTC, EOS, XRP en etc.

Bexplus

Hoe te beginnen?

Bexplus vereist geen KYC, dus je hoeft alleen maar een account te openen met een e-mailadres, in slechts 1 minuut. Zodra de registratie is voltooid, worden automatisch een handelsaccount en een demo-account met 10 BTC geopend.

Oefen je vaardigheden met een demo-account

Succesvolle handelaren zijn degenen die de markt leren analyseren en altijd een helder hoofd kunnen houden. De beste manier om je vaardigheden en mindset te verbeteren, is door te oefenen in het gratis demo-account.

Elke gebruiker krijgt in het begin 10 BTC en deze zijn aanvulbaar, dus je kunt verschillende strategieën uitproberen zoveel je wilt.

Doe een storting en claim bonussen

Er is geen aanbetaling vereist. U kunt uw storting starten bij 0,001 BTC. Bexplus ondersteunt Bitcoin, ETH, enz., evenals stortingen in USD, EUR en GBP.

Om handelaren te helpen meer winst te maken, biedt Bexplus een stortingsbonus van 100% aan elke handelaar. Stort 1 BTC en u krijgt 2 BTC, en er is tot 10 BTC beschikbaar voor elke storting. De bonus is niet opneembaar, maar kan wel als marge worden gebruikt.

Bexplus

Verdien een passief inkomen met Bexplus

Wanneer u niet handelt, kunt u uw BTC overzetten naar de rentedragende portemonnee en genieten van maximaal 21% rente op jaarbasis.

De rente wordt dagelijks berekend en de opbrengst van het deposito wordt maandelijks verrekend. De maandelijkse rente wordt berekend als (SI/36530)=MI. S staat voor de som van de aanbetaling, I staat voor rente en MI is de maandelijkse rente.

De cryptomarkt zit vol met kansen, aarzel niet om mee te doen en uw winst op te eisen!

Meld u aan om een ​​bonus van 100% te krijgen en gebruik een gesimuleerd account om uw strategie te testen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN