Bitcoin halving

Burgemeester van Miami kocht BTC en ETH in maart van dit jaar

De bekende burgemeester van de Amerikaanse stad Miami, Francis Suarez, heeft de afgelopen maanden al meerdere keren aangegeven dat hij positief tegenover cryptocurrencies staat. Zo gaf Suarez onlangs nog aan dat hij van de stad de Bitcoin-hub van Amerika wil maken. In een recent interview met CNBC gaf de cryptovriendelijke burgemeester echter zijn status als voorstander van cryptocurrency verder versterkt.

Suarez verscheen in het CNBC Squawk Box-programma en onthulde dat hij zowel Bitcoin (BTC) als Ether (ETH) bezit. Volgens Suarez gaf hij aan dat hij onmiddelijk gekocht had toen de Senaat van de Verenigde Staten begin maart de stimuleringsrekening van $1,9 biljoen voor verdere COVID-19-hulp had aangenomen. Voor Suarez maakte de goedkeuring van het wetsvoorstel inflatie tot een onvermijdelijkheid en verklaarde:

“Ik wist op dat moment dat inflatie onvermijdelijk was en dat er een soort van hedge moest zijn.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Op het moment dat de stimuleringswet werd aangenomen, schoot Bitcoin voorbij $54.000 op weg om zijn huidige hoogste punt ooit boven $64.000 te bereiken. BTC leed samen met de cryptomarkt in mei echter aanzienlijke verliezen, waarbij de tokenprijzen over de hele linie met bijna 50% daalden. Suarez gaf dan ook aan dat hij helaas niet in staat was om te profiteren van de huidige dip, en voegde eraan toe:

“Ik heb de dip nog niet gekocht, maar dat ben ik wel van plan. Ik heb het gewoon te druk gehad; Ik heb te veel gewerkt.”

Met Francis Suarez als burgemeester is de Amerikaanse stad Miami hard op weg een belangrijke crypto-hub in de Verenigde Staten te worden, met durfkapitaalfirma Borderless Capital dat een fonds van $25 miljoen aankondigde voor startups in de stad.

Miami’s voetafdruk in het cryptocurrency-landschap lijkt echter klaar voor een nieuwe boost, aangezien de stad gastheer is van de Bitcoin 2021-conferentie. Congresleden, CEO’s, beroemdheden en cryptografen behoren tot de meer dan 50.000 crypto-supporters die naar verwachting het evenement zullen bijwonen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN