Bitcoin daling

Charles Hoskinson deelt een tip om met de Bitcoin crash om te gaan

De CEO van Input Output Global (IOG), Charles Hoskinson, dook op YouTube om zijn advies te geven over het omgaan met moeilijke tijden zoals de huidige Bitcoin crash. Voortbouwend op zijn ervaring met het runnen van een miljardenbedrijf, wijst Hoskinson op mindfulness als de sleutel om deze moeilijke tijden door te komen.

Een wake-up call voor nieuwkomers

De gebeurtenissen van de afgelopen week waren voor vele nieuwkomers in crypto een echte wake-up call. De flinke daling van de markt, gedreven door bedreigingen van China, Elon Musk en zorgen over de Amerikaanse regelgeving, hebben gezorgd dat veel investeerders bang werden om hun hele portfolio te zien verdampen.

Het is nog maar anderhalve week geleden toen de totale cryptomarktkapitalisatie voor het eerst een hoogtepunt van $2,5 biljoen bereikte, maar slecht nieuws na slecht nieuws zorgde ervoor dat de markt flink daalde. Momenteel is de bodem neergezet op een totale marktkapitalisatie van $1,3 biljoen, wat een daling van 48% is over de gehele markt.

Het resultaat hiervan was dat angst, woede en paniek het sentiment in de markt was, wat weer een domino-effect teweeg bracht en de markt verder deed dalen.

Mindfulness bij tegenslagen

In een poging om een ​​kalmerende invloed op de zaken te verspreiden, woog IOG-baas Charles Hoskinson de situatie af door opmerkzaamheid en veerkracht te promoten als een strategie om met de stress van de afgelopen week om te gaan.

Hoskinson suggereerde dat beleggers geen controle hebben over macro-evenementen, die de laatste tijd zijn toegenomen. Hij gaf het volgende aan:

“Wat echt moeilijk is, is wanneer je een collectief evenement hebt, je ziet dat de cryptomarkten de cryptomarkten zijn, en de macro op dit moment aan de Amerikaanse kant is dat er regelgeving komt. En aan de Chinese kant is er hardhandig optreden. Beide hebben een naald in de ballon van de markt gestoken, en nu zien de dingen er niet zo goed uit.”

Hoskinson ging verder met stellen dat overbelasten een recept is voor een ramp. Maar hij wees erop dat mensen, wat er ook over wordt gezegd, over het algemeen niet luisteren:

“Het maakt niet uit hoeveel je mensen waarschuwt en hoeveel je over dit soort dingen praat en hoeveel je zegt, ‘hey, wees opmerkzaam en respectvol dat dingen die omhoog gaan, ook weer naar beneden gaan’, mensen luisteren niet. Dat zullen ze nooit doen, omdat ze denken dat zodra ze rijk worden, alle problemen verdwijnen.”

Om te komen waar hij nu is, zei Hoskinson dat hij met moeilijkheden en onzekere tijden te maken had. Maar wat hem door de ups en downs heen hielp, was mindfulness, die hij aanbeveelt om in onze dagelijkse routine op te nemen.

Mindfulness is een vorm van meditatie waarbij je je intens bewust bent van wat er op dat moment wordt waargenomen en gevoeld, zonder interpretatie of oordeel. Dit omvat ademhalingsmethoden, geleide beelden en andere oefeningen om lichaam en geest te ontspannen.

Wat vinden jullie van deze tip? Gaan jullie het gebruiken of gebruiken jullie het momenteel al? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN