Cardano

Cardano koers maakt zich klaar om te exploderen, aldus analist

De populaire crytohandelaar, @CryptoCapo, heeft op Twitter aangegeven dat hij besloten heeft om Ethereum (ETH) om te ruilen voor Cardano (ADA). Hij gaf aan dat ADA klaar lijkt te zijn om uit te breken ten opzichte van Ethereum, eraan toevoegend dat zodra ADA 0.00057 satoshis (sats) breekt, het echt zal exploderen. Hij tweette het volgende:

“[Ik ga] 75% van mijn ETH verkopen voor ADA. Niveau om terug te vorderen: 57.000 sats. Boven dit niveau zal hij gaan vliegen.”

Capo vervolgde zijn ADA / ETH-gesprek door zijn 107.000 volgers te informeren dat hij een deel van zijn BNB-holdings, het token dat Binance Smart Chain voedt, ook zal verkopen om meer ADA te kopen:

“Ik ga ook wat BNB verkopen voor ADA. Het ziet er heel goed uit.”

ProBit

Vooruitlopend op de drastische daling van 8% in de cryptomarkten, tweette Capo dat hij ook optimistisch is over geautomatiseerde marktmaker Balancer (BAL), Binance Chain (BNB), Solana (SOL), Oracle Asset Tellor (TRB) en Syntropy (NOIA).

Tot slot gaf Capo ook aan dat hij op de lange termijn ook optimistisch is over Bitcoin (BTC), ondanks een turbulente week voor het activum en de sector als geheel. Ondanks de negativiteit die rond Bitcoin wervelt, gelooft Capo dat de laatste dip de laatste keer is dat kopers in staat zullen zijn om tegen deze prijzen Bitcoin te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN