Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers ziet er onzeker uit

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Sinds de daling richting de $46.900 heeft de Bitcoin koers een prima stijging gezien van zo’n 20%. Dankzij deze stijging zijn we weer teruggekomen in de range waarin we een maand lang hebben getraded. Dat is een positief signaal, maar dat betekent niet dat we al uit de problemen zijn. Vandaag weer een nieuwe Bitcoin koersupdate waarin we opnieuw onze visie geven over de nummer één cryptocurrency.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Zoals zojuist beschreven zijn we dus weer terug in de range beland. De range low ligt op $53.272, het midden van de range op $56.695 en de range high ligt op $60.141. Zo lang de Bitcoin koers binnen deze range beweegt is er weinig aan de hand en zullen altcoins waarschijnlijk erg goed presteren. Het is dus belangrijk dat we de range low op $53.272 weten te behouden. Mochten we dat doen is de kans groot dat we het midden van de range op $56.695 gaan opzoeken en daarna mogelijk zelfs de range high op $60.141 gaan opzoeken.

Bron: TradingView
ProBit

1-uur-grafiek Bitcoin koers

Op de 1-uur-grafiek is goed te zien dat de Bitcoin koers er lokaal zwakjes uit ziet. Zo lang de range low op $53.272 stand houdt is er nog weinig aan de hand. Feitelijk liggen we nog altijd boven support, dus dat de prijs er zwakjes uit ziet is geen reden om bearish te worden. Het is wel een reden om wat voorzichtiger te zijn en rekening te houden met andere scenario’s.

Mochten we namelijk de range low verliezen is de kans zeer groot dat we de $50.937 gaan opzoeken. Het is van cruciaal belang dat we dat level niet verliezen. Mochten we dat namelijk wel gaan doen kijken wij persoonlijk een stuk lager, naar op z’n minst de $46.000, maar mogelijk nog lager. Vooralsnog is dat scenario niet aan de orde, maar enige voorzichtigheid is dus wel geboden.

Bron: TradingView

Conclusie

De Bitcoin koers ziet er dus zwakjes uit. Geen hele positieve signalen, maar dus ook nog geen hele negatieve signalen. Zo lang de koningsmunt dit soort onduidelijke prijsactie blijft vertonen leggen wij de focus voornamelijk op altcoins.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN