Lazarus LinkedIn

DeFi-project op Binance Smart Chain gehackt voor $50 miljoen

Nog een ander DeFi-project op de Binance Smart Chain (BSC) is het slachtoffer geworden van hackers. Deze keer werd Uranium Finance gehacked voor ongeveer $50 miljoen.

De aanvallers maakten gebruik van een bug in het smart contract van Uranium Finance om een ​​enkele token te ruilen voor bijna alle andere tokens in de liquiditeitspool van het protocol. Dit is opvallend, aangezien het een fork is van SushiSwap, wat een andere populaire gedecentraliseerde beurs is op de Ethereum-blockchain. De code van SushiSwap is echter niet correct aangepast en dit zorgde voor de kwetsbaarheid.

Terwijl het team probeerde de kwetsbaarheid te repareren, stuurde de hacker het gestolen geld naar het Ethereum-netwerk, ruilde het in voor ETH en stuurde het naar de privacybewarende mixer Tornado Cash.

De exploit vond plaats tijdens de migratie van Uranium naar de v2-upgrade. Het team gaf aan dat ze in contact staan met het Binance Security Team en “dit proces aan het escaleren zijn”. Daarnaast vroegen zij dat de hacker contact met hen opneemt “om een ​​deal te regelen voordat dit hogerop gezocht wordt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN