ArbiSmart-4-2

Bitcoin crasht, maar deze token heeft potentie

Heeft u Bitcoin? Dan heeft u een goede reden om u zorgen te maken. De prijs is al met 15% gedaald en vertoont geen tekenen van stabilisatie, nadat hij op één dag met 8% is gedaald.

Maar geen paniek, er is nog steeds een manier om van uw BTC te profiteren, door uw rendement jaarlijks gestaag te verdubbelen, zonder kwetsbaar te zijn voor de volatiliteit van de cryptomarkt. De manier om dit te doen is met ArbiSmart, een gereguleerd, geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform, met een eigen token, RBIS, dat in de twee jaar sinds de introductie al meer dan verdrievoudigd is in waarde.

Om te begrijpen waarom het RBIS-token naar verwachting BTC en ETH zal inhalen, laten we eerst kijken welke vakjes het moet aanvinken om als een goede crypto-investering te worden beschouwd.

Wat is een goede symbolische investering?

Wanneer u een token voor investering kiest, moet u de hype negeren en kijken naar de levensvatbaarheid en betrouwbaarheid op lange termijn van het bedrijf erachter. Hype kan maar zo lang in het voordeel van een token werken, zonder een waardevol hulpprogramma zal het snel verdwijnen. Om een ​​waardevolle investering te zijn, moet het bedrijf een product of dienst aanbieden met een inherente waarde, die naadloos functioneert, tegemoet komt aan een marktbehoefte en gebruikmaakt van disruptieve technologie, met waardevolle huidige en toekomstige toepassingen die consistent winst kunnen genereren.

Bovendien wilt u er zeker van zijn dat het bedrijf voldoet aan een basisnorm voor beveiliging. Helaas zijn investeerders in digitale valuta kwetsbaarder dan alle andere voor fraude, hacks en andere criminele activiteiten, als gevolg van de onderregulering en anonimiteit van de crypto-ruimte. Om uw kapitaal te beschermen, moet u dus zaken doen met een bedrijf met een volledige vergunning, met streng regelgevend toezicht en nalevingsvereisten, waaronder financiële transparantie en luchtdichte gegevensbeveiligingsprotocollen, evenals strikte antiwitwas- en klantidentificatieprocedures.

Dus, hoe vergelijkt RBIS zich tegenover andere tokens?

Het RBIS-tokenhulpprogramma

Het RBIS-token drijft ArbiSmart aan, het toonaangevende, door de EU gelicentieerde crypto-arbitrageplatform dat begin 2019 werd opgericht.
Crypto-arbitrage is een beleggingsstrategie met een uitzonderlijk laag risico, die nu algemeen wordt gebruikt door particuliere beleggers, hedgefondsen, bedrijfsreuzen en financiële instellingen, vanwege het feit dat het de snelheid en efficiëntie biedt van beleggen in digitale valuta zonder u kwetsbaar te maken voor de volatiliteit van de cryptomarkt.

Het genereert winst door te profiteren van tijdelijke prijsinefficiënties in cryptovaluta – korte gevallen waarin een munt op verschillende beurzen tegen verschillende prijzen tegelijk verkrijgbaar is.

Het op AI gebaseerde algoritmische handelsplatform van ArbiSmart is verbonden met 35 beurzen, die het 24/7 monitort op zoek naar crypto-arbitragemogelijkheden op honderden munten tegelijk. Zodra het een prijsinefficiëntie vindt, koopt het geautomatiseerde systeem de munt op de beurs waar de prijs het laagst is en verkoopt het vervolgens op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te maken, voordat de inefficiëntie zichzelf oplost.

Zoals we hebben gezien, is crypto-arbitrage een laag risico. Met het ArbiSmart-platform vereist deze vorm van beleggen ook minimale inspanning en levert het een stabiel rendement op, beginnend bij 10,8% en oplopend tot 45% per jaar, afhankelijk van de hoogte van uw storting.

Het voordeel van RBIS

Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van het ArbiSmart-platform en de kracht van het token is de eenvoud en toegankelijkheid. U meldt zich gewoon aan, stort geld in fiat of crypto en het platform doet de rest. Uw storting wordt dan automatisch omgewisseld naar RBIS en gebruikt voor crypto-arbitragehandel, terwijl u doorgaat met andere dingen. U kunt uw geld echter op elk moment in EUR of BTC rechtstreeks opnemen op uw bankrekening of e-wallet.

Stabiele, hoge rendementen vormen de andere primaire reden voor de groei van het platform. Winsten zijn van tevoren gegarandeerd en een blik op de pagina ‘Accounts’ van het bedrijf laat precies zien hoeveel u van tevoren maandelijks en jaarlijks kunt verwachten, op basis van uw accountniveau. U zult ook samengestelde rente verdienen over uw winsten uit crypto-arbitrage, naast vermogenswinst uit de stijgende waarde van de RBIS-token.

RBIS groeipotentieel

De RBIS-token is in slechts twee jaar al met 350% gestegen en zal naar verwachting tegen het einde van 2021 bijna 20 keer zijn huidige waarde bereiken. Hiervoor zijn een aantal redenen en de eerste is dat hier een 450 miljoen limiet op de hoeveelheid RBIS die kan worden gemaakt, en naarmate de vraag stijgt, met de toenemende populariteit van het platform, zal het aanbod afnemen, waardoor de token meer waard kan worden.

Het bedrijf is het afgelopen jaar met 150% gegroeid en blijft gestaag terrein winnen. In de komende twee kwartalen lanceert ArbiSmart een aantal nieuwe financiële producten en diensten met een EU-licentie, waaronder een rentedragende portemonnee, die waardevolle aanvullende extra functies voor de token biedt. Het belangrijkste is echter dat de token momenteel wordt genoteerd op beurzen. Als het eenmaal verhandelbaar is op de beurzen in de komende maanden, zal dit de prijs waarschijnlijk nog hoger doen stijgen.

Degenen die begin 2019 bij ArbiSmart kwamen, toen de token werd gelanceerd, hebben hun kapitaal al verdrievoudigd, uitsluitend gebaseerd op de stijgende waarde van RBIS. Dit is voordat we zelfs maar rekening houden met winsten uit crypto-arbitrage tot 45% per jaar en de samengestelde rente over die winsten.

Nog een reden waarom RBIS door analisten als een sterke investeringskeuze wordt beschouwd, is dat crypto-arbitrage een geweldige hedging-mogelijkheid en een consistente bron van inkomsten biedt. Zelfs in het geval van een cryptomarktcrash, kunt u gestaag blijven verdienen aan tijdelijke prijsinefficiënties tussen beurzen en de waarde van het RBIS-token zal blijven stijgen.

Wat nu te doen

Door lid te worden van ArbiSmart, kunt u profiteren van een uitzonderlijk laag risico, stabiele investeringsmogelijkheid waarmee u kunt profiteren van meerdere inkomstenstromen tegelijk, allemaal met minimale inspanning.

Als u zich zorgen maakt dat uw Bitcoin waarde verliest, biedt RBIS een betrouwbare manier om u in te dekken tegen een crashende markt en dit bewezen token is op een gestaag opwaarts traject. Het zal waarschijnlijk ook nog verder omhoog schieten wanneer het noteringsproces is voltooid

Was je bij Bitcoin te laat om de grote hype mee te maken? Mis niets meer! Investeer nu!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsord artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN