Time Magazine Grayscale

Time Magazine gaat serie maken over cryptocurrencies

In een nieuwe tweet heeft Michael Sonnenshein, hoofd van crypto-investeringsgigant Grayscale, aangegeven dat het bedrijf samenwerkt met de iconische 98-jarige media-uitgever Time Magazine om een ​​videoserie over de crypto-ruimte te produceren. Sonnenshein voegde eraan toe dat Time en zijn bestuurslid Keith Grossman zijn overeengekomen om te worden betaald in de koningsmunt, waardoor het bedrijf BTC op zijn balans zal houden.

Hij tweette het volgende:

“Enorm opgewonden om aan te kondigen dat Grayscale samenwerkt met TIME aan een nieuwe videoserie die deze zomer de crypto-ruimte uitlegt.

Even belangrijk, KeithGrossman & TIME heeft ermee ingestemd om in Bitcoin te worden betaald – en zal de BTC op hun balans houden. Een primeur voor onze mediapartnerschappen!”

ProBit

Het actualiteitentijdschrift, opgericht in 1923, verschijnt tweewekelijks en heeft meer dan 20 miljoen abonnees wereldwijd. Het is dus fantastisch nieuws dat Bitcoin zoveel exposure zal krijgen via het mediaplatform.

De samenwerking van Time met Grayscale is echter niet de eerste betrokkenheid van het bedrijf in de crypto-industrie. In maart verkocht het mediabedrijf drie van zijn covers als non-fungible tokens (NFT’s), waarvan er één in het bijzonder 135 ETH, bijna $250.000, opleverde.

Tevens investeerde vorige maand Time-eigenaar Marc Benioff, via zijn investeringsfonds TIME Ventures, in Chainalysis, een blockchain-analysebedrijf. De deelname van Benioff droeg bij aan een Series D-financiering van $100 miljoen die de waardering van Chainalysis naar meer dan $2 miljard bracht.

Tot slot is Time ook gespot met het plaatsen van een vacature waarin “bekend met Bitcoin en cryptocurrencies” wordt genoemd als één van de kwalificaties voor zijn nieuwe chief financial officer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN