Bitcoin witwassen

Bitcoin koers kan op korte termijn $70.000 bereiken

Bitcoin (BTC) had in de afgelopen dagen moeite om zijn opwaartse beweging boven het $58.000 niveau te hervatten. Dit zorgde ervoor dat we gisteren een correctie zagen en de cryptomarkt rood kleurde. Gelukkig wisten de Bitcoin bulls de prijs boven het belangrijke $55.500 niveau te houden. Voor de korte termijn is het cruciaal dat de Bitcoin koers zich boven de $57.000 en $57.500 weet uit te spelen.

Bitcoin koers op weg naar $70.000

Bitcoin-analisten en handelaren blijven, ondanks de recente daling, voorspellen dat de Bitcoin koers in de komende periode minstens $70.000 zal bereiken. Dit wordt ook bevestigd door een klassieke technische indicator, de Ascending Triangle. Crypto-analist HornHairs gebruikte deze technische indicator en suggereert dat we op korte termijn weer boven het psychologische niveau van $60.000 zullen komen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

$BTC consolideert nu al bijna 2 maanden in een oplopende structuur (hogere dieptepunten). Als dit met overtuiging boven de $60k uitkomt, sta dan niet in de weg.

Bitcoin koers

Ook de bekende crypto-analist Josh Olszewicz, met circa 130.000 volgers, merkte onlangs op dat een break-out ervoor kan zorgen dat de Bitcoin koers richting $75.000 stijgt. Vervolgens zouden we volgens Olszeicz, na de stijging, consolideren tussen $70.000 en $75.000.

Bitcoin koers

Moet ik nu instappen?

De Fear and Greed Index is een maatstaf die het sentiment van beleggers aangeeft. Beleggers hebben de neiging hebzuchtig te worden als de markt stijgt, wat resulteert in FOMO. Extreme greed, betekent dat beleggers massaal cryptocurrencies inslaan en een koersstijging verwachten. Extreme fear is het tegenovergestelde en betekent dat beleggers zich zorgen maken en een koersdaling verwachten.

De Fear and Greed Index berekent verschillende soorten gegevens, waaronder enquêtes, sociale media, vluchtigheid en volume, om te bepalen of de algemene stemming positief of negatief is ten opzichte van Bitcoin.

De uiteindelijke resultaten variëren tussen 0 (extreme angst) en 100 (extreme hebzucht). 

Bitcoin

De bullrun is nog maar net begonnen

Eerdere meldde wij dat de bullrun pas net is begonnen en dat we slechts 25% van deze bullrun hebben gezien. Bovendien laten statistieken zien dat de Bitcoin koers aan het bijtanken is voor een grote opwaartse beweging. De statistieken zeggen verder niets over correcties onderweg, maar projecteert wel dat de huidige rally nog lang niet voorbij is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN