Ethereum Nieuws

TradePremium: Tot waar kan de Ethereum koers stijgen?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Een nieuwe high! We kregen afgelopen dagen tot weken heel wat positief nieuws over Ethereum en de prijs kwam terug in een zeer mooie opwaartse beweging terecht. Tot waar kan dit momentum ons brengen?

Ethereum koers weekgrafiek

Bron: TradingView

Op de weekly braken we in 1 candle mooi door al onze resistance levels en ranges heen. We kregen geen afwijziging, dus geen wick, en ook het volume startte met toenemen, wat allemaal goed nieuws is natuurlijk.

De levels en ranges die doorbroken moesten worden kunnen we voorlopig heel makelijk gaan omdraaien in de andere richting en gebruiken als support, waaronder de dichtsbijzijnde en reeds uitgeteste vorige all-time high van $2042, de daaronder liggende range van $1800 tot $1940 en nog net daaronder de al veel genoemde $1740.

twee levels en één range dus met als absoluut laagste punt om de nieuwe opwaartse beweging te gaan vast houden $1678. Dus de opdracht, dippen mag zeker, maar geen closes onder laatsgenoemde $1678.

De targets: Opnieuw zitten we in onbekend terrein, maar waar ik voorlopig mijn ogen op richt is $2400 tot $2500 gebaseerd op wat trends.

ProBit

Ethereum koers daggrafiek

Bron: TradingView

Op weekly alles doorbroken, dat bekend dat we uiteraard diezelfde move meer gedetaileerd gaan tegenkomen op de daily, ook hier alle resistance levels van de afgelopen dagen en weken doorbroken. Een close boven $1973 en $2042 was hierbij de belangrijkste opdracht en die werden beide voldaan. Beide werden ook al opnieuw in de omgekeerde richting uitgetest als steun.

Op $1973 kregen we zelfs nagenoeg een perfect aanraking en bullish reactie. Ook hier zijn de targets minder duidelijk doordat we opnieuw in onbekend terrein komen. Eerste target blijft telkens de nieuwe all-time high’s verslaan, maar ik zou me eerder baseren op weekly’s voor doelen te gaan bekijken en evalueren, waar willen we dan ten eerste wel aan gaan vasthouden.

Wel op daily kijken we vooral naar één range met een specifieker level erin en nog één leveltje wel er stevig onder. De eerste opdracht; vasthouden aan de gebroken resistance range van $1940 tot $2040 met ideaal gezien niet al teveel candle closes onder $1973. De daaronderliggende support lijkt op daily al een diepere drop te gaan voorstellen maar we zien bij dit levels de bevestiging op de weekly terugkomen, namelijk de kleinere range van $1715 tot $1670.

Conclusie

We zagen afgelopen week de eerste goede tekenen verschijnen, die werden ook bevestigd door de uitbraak. Nu gaan vasthouden en een support gaan opbouwen om opnieuw de ongekende prijsterreinen te gaan verkennen!

Volgt ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op Woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN