Ethereum koers

Ethereum koers kan boven $3.000 stijgen

De Ethereum koers is sinds eind maart aan een mooie opwaartse rally begonnen. De koers steeg op 2 april naar een nieuw hoogtepunt van $2.146 en Ethereum lijkt goede ondersteuning van het $2.000 niveau te hebben gevonden. Ethereum is zojuist weer boven $2.1000 gestegen en het lijkt slechts een kwestie van tijd tot we het hoogtepunt gaan testen.

Ethereum koers op weg naar $3.000

In een YouTube video van 2 april besprak crypto-analist en handelaar Scott Melker, ook bekend als The Wolf of All Streets, de recente Ethereum koersontwikkelingen. Scott Melker legde uit waarom hij gelooft dat de Ethereum koers boven de $3.000 zal stijgen.

“Zoals ik onlangs al zei, liet ik het doel van $3.600 zien, wat naar mijn mening eigenlijk enigszins conservatief is.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Ik denk dat het veel hoger kan gaan en ik denk dat het, als gevolg van het netwerkeffect en de algehele optimisme, zelfs tegen het einde van het jaar tot $10.000 kan oplopen. Ik denk dat het helemaal niet gek is. Het is een simpele 5x vanaf hier. We zagen Bitcoin in één jaar meerdere keren verdubbelen.”

ProBit

De Amerikaanse hedgefonds-manager, Anthony Scaramucci, heeft vandaag in een interview met CNBC’s Squawk Box gezegd dat Ethereum goede fundamentals heeft en dat hij Ethereum interessant vindt. Scarmucci onderbouwde zijn mening door aan te geven dat Ethereum de basis vormt voor NFT’s en veel dingen die in de toekomst kunnen gebeuren. Hij noemde dit de waardepropositie van Ethereum en gelooft dat er een grote markt is voor Ethereum.

Omdat zijn institutionele klanten echter alleen via Bitcoin in crypto kunnen stappen, is er een kans dat hij in de toekomst ook een Ethereum-fonds zal lanceren. Scarmucci gaf aan dat Ethereum in de toekomst zelfs kan veranderen in een waarde-opslag.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN