DeFi Nieuws

Nicholas Merten heeft de volgende NFT en DeFi projecten op zijn radar

Crypto YouTuber Nicholas Merten, ook wel bekend als DataDash, vertelde zijn 404.000 abonnees dat hij drie NFT– en drie DeFi projecten heeft onderzocht voor de volgende altcoin season. Merten gaf in zijn YouTube video aan, dat de altcoins die hij onderzocht, de potentie hebben om Bitcoin en Ethereum te overtreffen in de komende altcoin season.

Een van de DeFi projecten die hij heeft onderzocht is Pancake Swap. Hij merkte op dat de munt klaar is om een opwaartse beweging te maken na een correctie van 50% in de afgelopen dagen.

ProBit

Merten was ook optimistisch over Stacks (STX), een project dat een geweldige use-case voor Bitcoin heeft. De laatste DeFi munt die hij benoemde was het gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol Uniswap (UNI), die zich volgens hem aan het opmaken is voor een nieuwe uitbraak: 

Het zal waarschijnlijk heel, heel snel gebeuren. Dat wordt jouw keerpunt om de prijzen echt hoger te drukken.“​

Hij sloot het lijstje af met de volgende drie NFT’s: Rarible (RARI), Enjin (ENJ) en Flow (FLOW).

Bekijk de video hieronder:

Zeven altcoins die je ook in de gaten kunt houden

De vrij bekende cryptocurrency-analist Cantering Clark, deelde ook eerder deze maand een video waarin hij zeven altcoins identificeerde die de komende tijd beter zullen presteren dan Bitcoin. Wil je weten welke dit zijn? klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN