Verenigde Staten crypto

Amerikaanse burgers kunnen nu ook cryptocurrencies kopen via Skrill

We weten allemaal dat het bekende betalingsbedrijf PayPal in 2020 besloten heeft om Bitcoin aan zijn gebruikers in de Verenigde Staten aan te bieden. Nu is echter het nieuws naar buiten gekomen dat de bekende digitale portemonnee Skrill, gelanceerd door het gespecialiseerde betalingsplatform Paysafe, ook de nummer één cryptocurrency aan zal gaan bieden in de VS. Het zal dit gaan realiseren door een nieuwe samenwerking met Coinbase, de grootste crypto-beurs van Amerika.

Skrill werkt samen met Coinbase

Skrill, opgericht in 2001, is een aanbieder van digitale portemonnees die meerdere online betalings- en geldoverboekingsoplossingen aanbiedt. In 2018 bracht het project, dat nu eigendom is van de Paysafe Group, zijn eerste crypto-aanbod uit aan klanten in meer dan 30 landen.

Eerder vandaag kondigde het moederbedrijf de uitbreiding aan in 37 staten en territoria in de VS, waaronder Illinois, Michigan, Texas, Washington, D.C., Puerto Rico en meer. Dit werd mogelijk na een samenwerking met de populaire crypto-beurs Coinbase. De beurs zal Skrill voorzien van een nieuwe white label-oplossingen voor cryptocurrencies, waardoor gebruikers uit bijna 40 staten digitale activa kunnen kopen en verkopen, die omvatten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

Het nieuwe initiatief stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies direct te kopen via USD of andere digitale activa. Met andere woorden, ze zouden kunnen kiezen of ze voor BTC betalen met ‘s werelds reserve fiat-valuta of met ETH, LTC, etc.

Het is vermeldenswaard dat het crypto-aanbod van Skrill een ‘gefaseerde uitrol’ zal hanteren. Dit betekent dat de online/webversie al beschikbaar is, terwijl de mobiele applicatie begin april 2021 uitkomt.

Gelanceerd vanwege de enorme vraag

Lorenzo Pellegrino, de CEO van Skrill, NETELLER en Income Access bij Paysafe, gaf aan dat het nieuwe cryptogerichte initiatief volgt op de laatste enorme toename van de interesse van consumenten in de branche. Hij zei het volgende:

“Aangedreven door het geavanceerde platform van Coinbase, is ons crypto-aanbod slechts de meest recente stap van Skrill in de VS om klanten een eersteklas digitale portemonnee te bieden.”

Aan de andere kant zei Brett Tejpaul, het hoofd van institutionele handel bij Coinbase, dat Skrill zijn “kant-en-klare oplossing white-label zou kunnen gebruiken om digitale activa aan hun klanten te leveren en te ondersteunen, zonder de nuances van het bouwen van een crypto-beurs te hoeven leren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN