Microsoft Blockchain

Microsoft houdt enquête om Bitcoin-betalingen te introduceren voor Xbox-gebruikers

Techgigant Microsoft lijkt te overwegen om Bitcoin (BTC) -betalingen te introduceren in zijn Microsoft Store voor Xbox. Zo gaf een Reddit-bericht van 21 maart op r/XboxSeriesX aan dat Microsoft een enquête gehouden heeft waarin Xbox-gebruikers gevraagd werd naar hun favoriete betalingsopties in de online winkel.

“Welke van deze andere betaalmethoden zou je willen gebruiken op Xbox?”, Vraagt ​​de vermeende enquête, waarbij Bitcoin wordt vermeld als een van de mogelijke betaalmethoden.

Een Xbox-gebruiker reageerde tevens met aangeven dat de enquête beschikbaar is “als je deelneemt aan het Xbox Insider-programma voor bètatests van OS-updates”.

Microsoft en Bitcoin

In 2014 begon Microsoft Bitcoin te accepteren om Microsoft-accounts te financieren, waardoor gebruikers in de Verenigde Staten producten van Windows konden kopen, inclusief Xbox-games. Na een korte stopzetting van de betalingsoptie, hervatte Microsoft de Bitcoin-betalingen voor zijn Microsoft Store in januari. Betalingen op basis van cryptocurrencies worden echter momenteel niet ondersteund in de online winkel van Xbox.

Hoewel dit natuurlijk goed nieuws is, maakte de president van het bedrijf, Brad Smith, kort geleden nog bekend dat het bedrijf niet van plan is om de koningsmunt op zijn balans te zetten, zoals Tesla Motors. Daarnaast waarschuwde Microsoft-oprichter Bill Gates potentiële Bitcoin-kopers die de investeringsstrategie van Elon Musk willen volgen. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat mensen in deze manieën worden meegesleept die misschien niet zoveel geld over hebben. Dus ik ben niet optimistisch over Bitcoin, en mijn algemene gedachte zou zijn: als je minder geld hebt dan Elon Musk, moet je waarschijnlijk oppassen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN