Bitcoin nieuws

Bitcoin is nu meer waard dan de drie grootste betaaldiensten ter wereld

Bitcoin is nu meer waard dan de drie grootste betaaldiensten ter wereld, Visa, PayPal en Mastercard samen. Dit volgens gegevens van het team van Documenting Bitcoin, dat de totale marktkapitalisatie van Bitcoin vergeleek met die van de drie grootste betaaldiensten. Documenting Bitcoin plaatste de onderstaande afbeelding op Twitter en zei:

“Bitcoin is nu meer waard dan de drie grootste betaaldiensten ter wereld samen.”

Bitcoin meer waard dan één kilo goud

Bitcoin is niet alleen groter dan de drie grootste betaaldiensten ter wereld samen, maar volgens Documenting Bitcoin zou het nu ook meer waard zijn dan een kilo goud. Het team van Documenting Bitcoin vergeleek de prijs van Bitcoin met die van een kilo goud en zei:

“Bitcoin is nu meer dan een kilo goudbaar waard.”

ProBit

Koers kan in de komende jaren aanzienlijk verder stijgen

De cijfers die we zojuist hierboven hebben vermeld, zien er veelbelovend uit voor Bitcoin. Als het aan de speculanten en analisten ligt is dit niet de eindhalte voor de koers.

Onlangs gaf Richard Byworth, CEO van Diginex Ltd., in een interview met Bloomberg aan dat de Bitcoin koers tegen het einde van 2021 tot $175.000 zou kunnen stijgen. Daarnaast gaf een cryptocurrency handelaar- en analist, met meer dan 95.000 volgers, onlangs aan dat we in 2022 de $300.000 kunnen bereiken.

Ook de institutionele interesse in Bitcoin is in de afgelopen negen maanden flink gegroeid. Investeringen van MicroStrategy, Mass Mutual en Tesla hebben de Bitcoin koers een aanzienlijke impuls gegeven.

De verwachting is ook dat er steeds meer aan institutionele investeringen bij zullen komen. MicroStrategy kan zo te zien niet genoeg krijgen van Bitcoin. Het bedrijf deed onlangs een nieuwe investering van $10 miljoen in BTC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN