Bitcoin

NYDIG haalt $200 miljoen op bij belangrijke strategische partners, waaronder Morgan Stanley en StoneRidge

NYDIG, een toonaangevende leverancier op het gebied van technologie en financiële dienstverlening dat zich richt op Bitcoin (BTC), heeft de voltooiing aangekondigd van een financieringsronde van $200 miljoen aan groeikapitaal.

De investeringsronde werd geleid door onder andere de strategische partners van NYDIG Morgan Stanley, Stone Ridge Holdings Group, Soros Fund Management en MassMutual.

Stone Ridge is een alternatieve vermogensbeheerder met $10 miljard aan beheerd vermogen die cryptodiensten levert aan institutionele beleggers. Stone Ridge kocht vorig jaar 10.000 Bitcoin voor $100 miljoen, nu $500 miljoen waard.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

NYDIG zal samen met zijn strategische partners werken aan het toepassen van Bitcoin gerichte oplossingen op de verzekerings-, bank- en energie-industrie. Robert Gutmann, medeoprichter en CEO van NYDIG, zei:

“De bedrijven die aan deze ronde deelnemen, zijn meer dan investeerders – het zijn partners, die we allemaal al jaren goed kennen. NYDIG zal met deze bedrijven samenwerken aan Bitcoin-gerelateerde strategische initiatieven op het gebied van investeringsbeheer, verzekeringen, bankieren, schone energie.”

Volgens de CEO van het bedrijf, Robert Gutman, laten deze partnerschappen er geen twijfel over bestaan dat de institutionele acceptatie van Bitcoin is aangekomen. Gutman merkte verder op dat hij in de komende maanden en kwartalen een explosie van nieuwe producten en diensten rondom Bitcoin verwacht”.

Een mooi voorbeeld voor deze nieuwe fase, is dat NYDIG maandag ook bekendmaakte, dat Amerikaanse verzekeraars nu meer dan $1 miljard hebben geïnvesteerd in Bitcoin via NYDIG. Het gaat hierbij om levens-, lijfrente- en eigendoms- en ongevallenverzekeraars. Grote instituties hebben via NYDIG de mogelijkheid om te investeren in Bitcoin.

De oprichter en uitvoerend voorzitter van NYDIG, Ross Stevens, zei dat de laatste financieringsronde van institutionele investeerders goed was voor het bedrijf en BTC. Hij zei:

“Ik ben enthousiast over wat deze groep ongelooflijke investeerders zal betekenen voor NYDIG, maar vooral voor Bitcoin.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN