Bitcoin koers

Tim Draper gelooft dat Netflix de volgende grote speler kan zijn die BTC adopteert

Tim Draper, de durfkapitalist, en een groot voorstander van Bitcoin, sprak in een recent interview over de Bitcoin koers, de groeiende institutionele acceptatie en herstelde ook zijn 2019 Bitcoin-prijstarget van $250.000 tegen eind 2022. Draper gaf ook aan dat Netflix het volgende grote bedrijf kan zijn dat Bitcoin aan zijn balans zal toevoegen, na de aankopen van Tesla en MicroStrategy. Hij zei het volgende:

“Weet je wie het wellicht kan zijn, Netflix. Ik denk dat [co-CEO] Reed Hastings een zeer innovatieve man is en veel creatief denkt… En dus denk ik dat dit misschien wel de volgende grote kan zijn die zal volgen.

Hij ging verder met:

“Google zou iets kunnen doen, maar ik denk dat Google, Facebook en Apple aan het kijken zijn of ze een gecentraliseerde valuta kunnen creëren, die van hen is – en Amazon.”

Bitcoin-marktkapitalisatie kan met 100x stijgen

De miljardair-durfkapitalist werd een fervent fan van Bitcoin nadat hij een aanzienlijk bedrag had gekocht dat in beslag was genomen op de darkweb-marktplaats Silk Road. Op het moment van zijn aankoop was Bitcoin een paar honderd dollar per stuk waard en Draper had destijds een koersdoel van $10.000 voorspeld dat in de jaren daarna uitkwam.

Tim Draper realiseerde het potentieel van gedecentraliseerde technologie en de schaarste ervan vooral na de Mt.Gox-hack. Draper beweerde dat het nieuws van de Mt. Gox-hack, de grootste Bitcoin-beurs op dat moment, leidde tot een daling van de Bitcoin koers met bijna 30%, maar de prijs herstelde zich kort daarna, waardoor Draper het potentieel van Bitcoin realiseerde.

Draper’s $250.000 Bitcoin-prijstarget voor 2022 leek vorig jaar nog vrijwel onmogelijk, maar op dit moment lijkt het een stuk waarschijnlijker. Tijdens het interview zei Draper dat hij niet verbaasd zou zijn als de marktkapitalisatie van Bitcoin vanaf hier 100 keer groter wordt. Hij legde het als volgt uit:

“De huidige valutaposities in fiat zijn ongeveer $100 biljoen en de marktkapitalisatie van Bitcoin bereikt nu slechts $1 biljoen, dus er is geen reden waarom het niet honderdvoudig kan stijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN