Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers van $45.000 in zicht

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Zoals in onze vorige artikel besproken leek het ons aannemelijk dat we een range zouden gaan vormen op de Bitcoin koers en dat zou dus betekenen dat we een tijdje gaan consolideren. Vooralsnog lijkt de range aardig te vormen en zijn we al een dag of 9 in een relatief klein prijsgebied aan het consolideren. Wat we voor de komende tijd kunnen verwachten lees je in onze gloednieuwe Bitcoin koersupdate van vandaag!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

4-uur-grafiek Bitcoin koers:

Het enige interessante tijdsframe op dit moment is het 4-uur-tijdsframe. Daarin zien we dat de Bitcoin koers lokaal een range gevormd heeft en aan de bovenkant liquiditeit heeft opgehaald. Vaak zie je dat als de koers de liquiditeit ophaalt er een tegengestelde beweging volgt. Deze methode wordt gebruikt door grotere partijen, zodat hun orders gevuld kunnen worden. Retailers plaatsen hun stoplosses onder een low (wick) of boven een high (wick). Doordat de prijs de stoplosses triggert verkopen de retailers hun positie en die worden vervolgens opgekocht door de grote partijen. Dit gebeurt voortdurend in de markt en zie je ook erg veel bij Bitcoin.

Op dit moment lijkt de Bitcoin koers dus op de korte termijn een beweging naar beneden te maken, richting de range low op $44.877 in combinatie met de support zone op $45.269-$43.385. De kans is groot dat we daar support gaan vinden en dus een bounce gaan zien. Mocht dat gebeuren kunnen we dus een beweging verwachten richting het midden van de range op $48.157 en de range high op $51.427.

Conclusie:

Kortom, vooralsnog is er geen vuiltje aan de lucht. De Bitcoin koers is aan het rangen of consolideren en heeft geen duidelijke trendrichting gekozen. Zo lang we de bovengenoemde support zone behouden is er weinig aan de hand en ziet het er gewoon uitstekend uit. Het zou mooi zijn als we de range voor een langere periode kunnen behouden, zodat altcoins meer ruimte gaan krijgen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN