BitMEX subsidieprogramma

Groot investeringsbedrijf verkoopt $750 miljoen aan Bitcoin (BTC) om deze twee altcoins te kopen

Een crypto-investeringsbedrijf, met $1 miljard aan activa onder beheer, heeft aangekondigd dat het van plan is om zijn grote Bitcoin (BTC) -positie te verkopen om het vervolgens in twee van de grootste altcoins op basis van marktkapitalisatie te investeren.

Managing director Prakash Chand van de in Dubai gevestigde firma FD7 Ventures heeft aangegeven dat, hoewel Bitcoin mogelijk een first-mover-positie heeft bereikt als een digitale waardeopslag, hij toch gelooft dat andere projecten de toonaangevende cryptocurrency zullen overtreffen in omvang en bruikbaarheid:

“Afgezien van het feit dat Bitcoin als eerste op de markt kwam en de samenleving het betekenis heeft gegeven als een opslag van waarde, denk ik dat Bitcoin eigenlijk vrij nutteloos is.”

Chand zegt dat het bedrijf van plan is om zijn positie van $750 miljoen in Bitcoin te verkopen om zijn blootstelling aan Cardano (ADA) en Polkadot (DOT) te vergroten, die volgens hem de basis vormen van het nieuwe internet en Web 3.0. Daarnaast noemde hij Ethereum (ETH) ook als een cryptocurrency die de komende jaren Bitcoin zou kunnen vervangen:

“Ik heb het geluk gehad om veel tijd door te brengen met de slimste koppen in crypto en ik durf te wedden dat Ethereum, Cardano en Polkadot de komende jaren waardevoller zullen zijn dan Bitcoin.”

FD7 Ventures zegt dat het al begonnen is met het verkopen van zijn Bitcoin-positie en verwacht de conversie naar Cardano en Polkadot eind maart af te ronden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN