Ethereum nieuws

TradePremium: De Ethereum koers blijft record na record verbreken, maar wat nu?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Zoals de vorige keer al aangegeven werd, is de Ethereum koers de afgelopen tijd flink gestegen en wist het record na record te breken. Hetzelfde geldt echter voor de Bitcoin koers, die de afgelopen week flink gestegen is door het nieuws omtrent Tesla Motors.

Daarnaast is het zo dat Ethereum erg veel profiteert van de hype in de DeFi-markt, waardoor het er allemaal erg bullish uitziet voor Ether. Laten we echter de grafieken bekijken om te zien welke niveau’s we precies in de gaten moeten houden.

Weekgrafiek Ethereum koers

Door de nieuwe all-time high op de weekly weten we ook meteen wat onze volgende target is om te gaan aanvallen, next victim: $1871,72. We hebben deze nieuwe week meteen gestart met een snelle drop die ook weer meteen opgekocht is. Mooi teken zo snel in de week! Diezelfde drop zagen we trouwens ook bij veel altcoins die de bewegingen van BTC volgden.

Ethereum koers
Bron: TradingView

Als we kijken naar welke levels we zeker willen vasthouden zien we meteen dat daarop de wick staat van de drop van gisteren, $1657,38. Closen we daaronder, zullen we ons richten op het niveau van de begin van de breakout, namelijk de range $1440 tot $1125. Lager dan dat willen we voor de moment zeker niet kijken, want dat zou slecht nieuws betekenen. Volume in de uptrend lijkt ook nog steeds licht af te nemen. Laten we echter de daggrafiek erbij pakken.

Daggrafiek Ethereum koers

Ook hier neemt het volume op de uptrend stapsgewijs af. De markt lijkt voorlopig nog even af te wachten, al blijven we op de daggrafiek interim support zone na interim support zone bij bouwen en blijft de prijs op kousenvoeten omhoog klimmen. Naar mijn mening zijn we opzoek naar een nieuwe stimulant of kunnen we een kans gaan krijgen om wat lager bij te kopen.

Ethereum koers
Bron: TradingView

Waar lager te gaan invullen? Wel ook hier houd ik dan mijn oog opnieuw op de initiële move van de breakout, regio $1427 tot $1326. Onderweg naar daar zitten heel wat extra mogelijke support zones, maar deze lijken minder krachtig als we het volume erbij in acht nemen. Target om te gaan breken en verder zetting naar boven ook hier uiteraard die nieuwe all-time high.

Conclusie

Prijs die naar boven blijft klimmen, mooi teken, maar graag wat meer volume. Een nieuwe stimulans of een duidelijk signaal dat we wat meer grote bags gaan opvullen op lagere prijsniveau’s zal veel duidelijkheid brengen!

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN