Dogecoin Elon Musk

Elon Musk wil grote Dogecoin-whales uitkopen

Zoals eerder vandaag al aangegeven werd, lichtte de bekende CEO van SpaceX en Tesla, Elon Musk, vannacht uit waarom Dogecoin (DOGE) extreem gecentraliseerd is, aangezien 28,7% in handen is van slechts één persoon en de top 12 houders bijna 50% van het aanbod in handen hebben.

Dit zorgt er voor dat de prijs van de munt gemakkelijk is om te manipuleren, wat op zijn beurt weer slecht is voor de adoptie. Musk ging hier dieper op in in een tweet, waarin hij het volgende zei:

“Als grote Dogecoin-houders de meeste van hun munten verkopen, zal dat mijn volledige steun krijgen. Te veel concentratie is het enige echte probleem IMO (naar mijn mening).”

Met deze tweet heeft Elon Musk bewustzijn gewekt in de Dogecoin-gemeenschap over de gevaarlijke concentratie van DOGE onder investeerders. Musk ging echter verder met aangeven dat hij “letterlijk echte $ zou betalen als zij hun accounts zouden legen”.

Zoals verwacht, maakte dit heel wat los in de crypto-community. Zo gaven verschillende Dogecoin-fans aan dat dit een erg goed idee zou zijn en dat het de munt op de lange termijn zou helpen:

“Hoewel de prijs het op dit moment misschien niet weerspiegelt, is het ultimatum van Elon Musk goed voor Dogecoin. Het laat zien dat zijn grappen niet alleen maar grappen zijn, en dat hij het potentieel van Dogecoin terecht ziet als de leidende valuta van internet. Hij wil dat #OGE slaagt. Het lot houdt van ironie.”

Het is hiermee ook meteen duidelijk dat Elon Musk een echte fan is van Dogecoin, en dat hij het ziet als een munt met veel potentie. Het feit dat hij aanbiedt om alle whales uit te kopen, is een blijk van vertrouwen en kan wel eens het beste nieuws óóit zijn voor Dogecoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN