Exchange

Ben Armstrong denkt dat het volgende DeFi project met 500% kan stijgen

De populaire crypto-handelaar en analist Ben Armstrong, heeft zojuist de naam van een DeFi project bekendgemaakt, waarvan hij denkt dat deze aanzienlijk kan stijgen. Het is een op Ethereum gebaseerd project en volgens Armstrong kan de munt tot meer dan 500% stijgen.

Ben Armstrong vertelt in zijn nieuwe YouTube video dat investeerders die in de afgelopen tijd flinke winsten hebben behaald met bijvoorbeeld Dogecoin (DOGE), nu opzoek gaan naar een andere munt. Volgens Armstrong zoeken ze deze munt met name in de gedecentraliseerde financiering (DeFi) omgeving.

“Het succes van Aave, [yearn.finance] (YFI) en Synthetix (SNX) toont de interesse van bedrijven en particuliere investeerders in gedecentraliseerde financiering. Aave maakte een waanzinnige 260x en Synthetix, een astronomische 407x in minder dan een jaar. Dit is DeFi dames en heren en pas alleen de voorwedstrijd, want het echte feest moet nog beginnen.”

APY.Finance

Het project dat Armstrong nauwlettend in de gaten houdt is volgens hem nog een redelijk onbekend protocol. Het doel van dit project is om DeFi gemakkelijk te maken, aangezien het in een paar klikken mogelijkheid bied tot yield farming.

“Het heet APY.Finance en de ticker APY, een plug-and-play-oplossing voor investeerders die geld naar yield farming strategieën leidt. Men hoeft niet zelf naar opties te zoeken. Het is allemaal geautomatiseerd en is in wezen een aggregator van DeFi.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Bovendien is dit nieuwe project, APY.Finance, al verbonden met alle toonaangevende DeFi-protocollen zoals Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI), Aave, Compound (COMP), yearn, Synthetix, dYdX en meer.”

Volgens de crypto-influencer kunnen gebruikers stablecoins zoals Tether (USDT), USD Coin (USDC) en DAI storten, en de robo-adviseur zorgt voor het vinden van kansen die de beste yield farming opties bieden voor risico-beloning. Armstrong benadrukt dat gasvergoedingen voor het opnemen en storten zeven keer lager zijn dan transactiekosten bij andere toonaangevende DeFi-platforms.

Armstrong zei ook op dat APY.Finance, dat dicht bij de officiële product lancering staat. Het project is opgericht door Will Shahda, een ervaren ontwikkelaar die meerdere hackathons heeft gewonnen. Een ander lid van het APY-team is Chan-Ho Suh, een voormalige ontwikkelaar van Capital One, een financiële gigant die gespecialiseerd is in creditcards, autoleningen, bank- en spaarrekeningen.

Armstrong voegt eraan toe dat hij gelooft dat de FTX-beurs van cryptomagnaat Sam Bankman-Fried, de eerste zal zijn die het DeFi-actief zal vermelden.

Waarom FTX exchane?

“Omdat het verbonden is met Sam Bankman-Fried, die achter Alameda Research zit. Het bedrijf dat in APY heeft geïnvesteerd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN