Binance.Charity

Grayscale doneert $1 miljoen aan Coin Center

De toonaangevende vermogensbeheerder voor cryptocurrency, Grayscale Investments, heeft een donatie van $1 miljoen aangekondigd aan crypto-belangenbehartigingsgroep Coin Center. De donatie werd op 25 januari op de site van Coin Center aangekondigd. Bovendien heeft Grayscale gezegd om tot februari 2021 te blijven doneren tot $1 miljoen extra.

De aankondiging op de website van Coin Center luidde als volgt:

“Het Coin Center-team was verbaasd over de overvloed aan steun die de cryptocurrency-gemeenschap ons in de loop der jaren heeft getoond, en vooral de afgelopen maanden. Bedankt aan iedereen die ons in de loop der jaren heeft gesteund, en bedankt aan Grayscale voor het tot een traditie maken van deze bijpassende campagne.”

Grayscale is niet de eerste partij die aan Coin Center doneert, want eerder in 2018 schonk crypto-exchange Kraken $1 miljoen. Coin Center heeft tot doel beleidsmakers voor te lichten over cryptocurrencies en pleit al jaren voor een regelgeving op het gebied van cryptocurrency en blockchaintechnologie. Daarnaast richt het zich ook regelmatig tot Amerikaanse wetgevers op Capitol Hill.

Neeraj A.Agarwal, de directeur communicatie bij Coin Center, tweette:

“Deze fondsen zullen ons helpen de strijd voor een degelijk cryptocurrency-beleid voort te zetten in een tijd waarin de controle hoger is dan ooit.”

Grayscale, een dochteronderneming van Digital Currency Group, is een van ‘s werelds grootste crypto-vermogensbeheerders. Het beheert de Grayscale Bitcoin Investment Trust, en kocht onlangs $1,3 miljard BTC in één week tijd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN