Welke altcoins

8 potentiele altcoins die dit jaar kunnen exploderen

De oprichter van Altcoin Daily, Austin Arnold, heeft onlangs in een video acht altcoins bekendgemaakt waarvan hij suggereert dat ze dit jaar kunnen exploderen. Op nummer 1 komt de altcoin Ethereum (ETH). Hij benadrukt hierbij dat gegevens van ViewBase aantonen dat onlangs 2% van het Ethereum aanbod de beurzen in één dag heeft verlaten. Dit is een teken dat handelaren ETH verzamelen en naar privé adressen verplaatsen.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder!

De volgende cryptocurrencies die op het lijstje staan zijn drie gedecentraliseerde financiering (DeFi) -munten. Austin Arnold zegt dat hij kijkt naar het peer-to-peer-leenprotocol Aave, het leen- en leenplatform Compound (COMP) en stablecoin governance token Maker (MKR), aangezien de totale waarde die in DeFi is vergrendeld de afgelopen maanden aanzienlijk stijgt.

Op de vijfde plek staat Ethereum concurrent Polkadot (DOT). Deze altcoin wordt momenteel door veel analisten genoemd en is in een korte tijd flink gestegen. Polkadot steeg de afgelopen week in minder dan drie dagen met meer dan 100%.

“DOT is een van de populairste munten van deze cyclus. Het is geen langetermijnstop, maar op de korte termijn, op de middellange termijn, verwacht ik dat Polkadot doorgaat met de trend.”

De laatste drie altcoins die Austin Arnold in zijn rijtje heeft staan zijn:

  • Op nummer zes: Compound gebaseerde leningen en leningen DApp Cream Finance (CREAM). Arnold zei dat Cream een ​​nieuwe functionaliteit heeft die enorm innoverend is voor de DApp.
  • Op nummer zeven: yield aggregator yearn.finance (YFI).
  • Op nummer acht: schaalbaarheidsplatform Matic Network (MATIC)

De volledige video van Austin Arnold is hieronder te zien!

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN