Bitcoin Meester

Bitcoin Meester lanceert staking voor 15 cryptocurrencies

De bekende Nederlandse cryptocurrency-broker Bitcoin Meester heeft vandaag aangekondigd dat het staking op bepaalde cryptocurrencies gaat aanbieden. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van het platform eenvoudig tussen 2-10% beloningen verdienen op verschillende cryptocurrencies die de broker aanbiedt.

Met deze stap is Bitcoin Meester de eerste en enige Nederlandse broker die het mogelijk maakt om passief inkomen te genereren met je bezit. Klanten kunnen hun munten veilig op Bitcoin Meester laten staan, staking beloningen ontvangen en direct hun tegoeden en beloningen verhandelen of opnemen wanneer ze maar willen.

De medeoprichter van de broker, Boyd Meuleman, zei het volgende:

“Zelf staking uitzetten is moeilijk en tijdrovend, en daarom zijn we erop gericht om de voordelen van verschillende cryptocurrencies op de gemakkelijkste en veiligste manier naar onze klanten toe te brengen. Hoe toegankelijker we het kunnen maken, hoe sneller de crypto-economie zal groeien.”

Hoe werkt het?

  • Staking is mogelijk op met 15 cryptocurrencies.
  • Staking percentages verschillen per munt en zijn aan verandering onderhevig.
  • Staking is flexibel en wordt eens per 24 uur, ‘s nachts, uitgekeerd.
  • Gebruikers kunnen op ieder willekeurig moment stoppen met het staken van munten.
  • Staking beloningen worden alleen uitgekeerd wanneer een munt minimaal 24 uur is gestaked.

Om te beginnen met staken koop je een cryptocurrency op Bitcoin Meester die staking ondersteunt of stort je één van de munten op je Bitcoin Meester-account. Vervolgens kun je de cryptocurrencies ‘vastzetten’ en je start automatisch met het genereren van staking beloningen. 

Kijk voor meer informatie over Bitcoin Meester over het staken van munten op https://www.bitcoinmeester.nl/staking 

Over Bitcoinmeester

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V. Het is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen en het maakt het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen. Je cryptocurrencies zijn na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Mocht je besluiten om je cryptocurrencies te willen verkopen voor euro’s, dan betaald Bitcoin Meester je tevens dezelfde dag nog uit!

Wil je meer informatie over wat Bitcoin Meester precies is? Klik dan hier voor de volledige review!

Daarnaast kan je de laatste nieuwtjes van Bitcoin Meester volgen door de blog te lezen, hen te volgen op Twitter of je kan hun website bezoeken: https://www.bitcoinmeester.nl

Disclaimer: Dit is een persbericht.Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN