Chainlink

Chainlink koers bereikt all time high, kan het hoger?

De Chainlink (LINK) koers is bezig met een geweldige rally en heeft onlangs een nieuw hoogtepunt van $22,96 bereikt op Binance. Op 11 januari bedroeg de Chainlink koers circa $13.50 en in minder dan zes dagen tijd steeg de koers met meer dan 70%.

Het blijft echter de vraag of LINK deze rally gaat voortzetten, want op dit moment beweegt de koers alweer rond de $19 dollar.

Op 10 januari steeg LINK namelijk ook naar het hoogste punt van $18,45 en de volgende dag crashte de koers met meer dan 30%, waardoor de prijs naar een dieptepunt van circa $12,50 zakte. De Chainlink koers is inmiddels in de afgelopen 24 uur met circa 10% gedaald.

Gemakkelijk en snel Chainlink kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Chainlink investeerders waren ongetwijfeld enthousiast toen de LINK koers bleef doorstijgen naar een nieuw record. Zo plaatste de volgende persoon het volgende op Twitter:

“Het is all time high season. Bereid je voor op prijsontdekking.”

Analisten denken dat de Chainlink koers zal blijven doorstijgen en nieuwe hoogtepunten kan opzoeken. Een analist, met meer dan 45.000 volgers op Twitter, gaf onlangs aan dat we een retracement van ongeveer 7 a 8% kunnen zien, voordat we doorstijgen.

Als de LINK koers stijgt volgens de voorspelling van de analist, kan de prijs de niveaus onder $20 opnieuw bezoeken. Bovendien kan de rally die na de retracement eraan komt, de prijs ook boven de $30 brengen. De analist plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De financiering is hoog, op zoek naar een retrace voor een scalp long in de volgende 48 uur.”

Chainlink koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN