Ethereum

Ethereum koers maakt zich klaar om richting $1400 te stijgen

Hoewel er momenteel veel belangstelling is voor Bitcoin (BTC), is Ethereum (ETH) ook met een gigantische rally bezig. De Ethereum koers bereikte op 4 januari een koers van $1162 en na een correctie vormde Ethereum support in de buurt van $980.

Als gevolg hiervan begon Ethereum aan een nieuwe opwaartse beweging en brak het de resistance levels van $1050 en $1100. Analisten verwachten dat Ethereum deze rally zal voortzetten en op korte termijn een nieuw record zal bereiken.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? doe dat meteen hieronder!

Ethereum koers op weg naar $1400

Volgens de Ethereum-prijsvoorspelling door Gold Wing Management, op basis van een Fibonacci-analyse, wordt verwacht dat Ethereum binnenkort zal stijgen naar een niveau van $1458.

Ethereum koers
Bron: Tradingview

ETH is nog steeds bullish, wellicht wel ruimte voor een pullback.

We spraken ook met Daan van Benelux Crypto over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“ETHUSDT beweegt zoals verwacht en benoemd in onze eerdere analyses: eerder zijn we uitgebroken boven de fib 2.618 en er heeft een sterke pump gevolgd tot wel de 1150 USDT. We zien nu een aantal lange wickjes naar boven toe, wat de sellpressure rond dat gebied aangeeft.”

Volgens Daan valt nu ook op dat we op de RSI een mooie trendline volgen en tegelijkertijd een resistance (ook trendline) hebben gevormd. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Het is dus goed mogelijk dat de RSI weer de onderste trendline aantikt. De bearish-cross op de Mac-D bevestigt dit overigens. #BTCUSDT ziet er ook niet al te sterk uit op dit moment en zoals jullie weten volgt #ETHUSDT dan altijd. Daarom verwachten we (indien de trendline waar we nu op bewegen wordt doorbroken) dat we de 3.618 fib zullen aantikken en vandaar bouncen. Mochten we toch verder omhoog gaan en een 4hr close boven de 1150 USDT maken, zullen we de situatie evalueren.”

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Klik dan hier voor het Telegram kanaal van Benelux Crypto.

Ethereum koers
Bron: Tradingview

Heb je de Ethereum koers analyse van TradePremium nog niet gelezen? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN