Bitcoin koers analyse

Deze tekenen wijzen op een potentiële uitbraak van de Bitcoin koers

De Bitcoin koers en de rest van de cryptomarkt zijn de afgelopen dagen verstrikt geraakt in een intense consolidatie. Er is tevens te zien dat de verkoopdruk in de regio van $24.000 de opwaartse trend gestopt heeft, en elk volgend bezoek aan dit niveau leidde ook tot afwijzingen.

Een handelaar is echter van mening dat deze trend binnenkort tot een einde kan komen. Hij merkte op dat de steun net onder waar de koers momenteel op staat, in combinatie met een recente test van de vraagzone en het opnieuw instellen van de financieringspercentages, aantonen dat een verdere stijging er aan zit te komen.

Bitcoin koers kan binnenkort verder stijgen

De handelaar, ook wel bekend als @George1Trader op Twitter, wees op een paar belangrijke gebeurtenissen als rechtvaardiging dat de Bitcoin koers binnenkort zijn stijgende lijn gaat voortzetten. Hij merkte op dat de vraagstoot die eerder deze week plaatsvond, de financiering en premie volledig opnieuw ingesteld heeft, en een over het algemeen beangstigend en bearish sentiment onder investeerders, allemaal wijzen op een aanstaande opwaartse beweging.

Hij tweette het volgende, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

Bron: George1Trader op Twitter

“BTC: dieptepunten gingen over in vraag, financiering en premie werden volledig gereset, iedereen doodsbang, sentiment behoorlijk bearish. Ik ben long.”

De komende dagen zouden enig licht moeten werpen op waar de hele markt heen zal gaan, aangezien de macrotrend van de Bitcoin koers nog steeds die van altcoins leidt – ondanks hun ondermaatse prestaties.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN