DeFi Nieuws

DeFi heeft nog voldoende potentie om in 2021 te groeien

Het leek er een lange tijd op dat 2020 het jaar van gedecentraliseerde finance (DeFi) zou worden. Het is echter zo dat de ‘hype’ omtrent de ontluikende industrie de laatste tijd wat bekoeld is, wat logisch is, aangezien Bitcoin (BTC) alle aandacht opgeëist heeft.

De hype omtrent DeFi mag dan wel bekoeld zijn, maar dit wil niet betekenen dat de markt gedoemd is om te falen, net zoals ICO’s dat hebben gedaan na de initiële hype in 2017. Zo gaf het hoofd van digitale activamarkten van Morgan Stanley, Andrew Peel, aan dat hij denkt dat de markt nog veel ruimte heeft om te groeien.

Hij zei het volgende tijdens The Block’s Developing a Digital Asset Strategy-panel:

“Ik zou zeggen dat een evolutie van dit huidige momentum, in termen van aanzienlijke belangstelling voor het onderwerp, zal doorgaan tot 2021.”

Misschien zal het zo snel gaan, grapte hij, dat de ruimte volgend jaar geen op voedsel gebaseerde namen meer over zal hebben (uiteraard verwijzend naar SushiSwap). Hoe dan ook, hij zei dat de evoluerende technologie de komende twee jaar waarschijnlijk zal worden toegepast in meer traditionele omgevingen:

“Ik denk dat een deel van de technologie uit deze DeFi-fase zeker in 2021 tot 2022 op een meer gereguleerde manier zal worden gebruikt.”

Hij prees tevens de programmeerbare functies van de technologie als een manier om de digitale financiële infrastructuur te heroverwegen, maar gaf niet aan welke gebieden hij DeFi de komende jaren ziet ontwrichten.

Bekijk de volledige video hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN