PayPal Bitcoin

PayPal investeert in blockchain-bedrijf Paxos

De wereldwijde betalingsgigant PayPal heeft zijn commitment aan de cryptocurrency-markt nogmaals bevestigd. Het bedrijf nam namelijk deel aan een Series C-investeringsronde van $142 miljoen, waarmee het grote gereguleerde blockchain-infrastructuurplatform Paxos zijn totale financiering kon verhogen tot $240 miljoen, aldus het persbericht van Paxos.

De ronde werd geleid door Declaration Partners, de investeringsmaatschappij die wordt gesteund door de family office van David M. Rubenstein. Andere investeerders zijn onder meer Mithril Capital, RIT Capital Partners, terwijl PayPal investeerde via zijn investeringstak PayPal Ventures. Verdere details zijn echter niet bekend.

Wel is duidelijk dat PayPal al één van de klanten is van Paxos. Zijn technologie maakt het mogelijk om activa te tokeniseren, te bewaren, te verhandelen en af ​​te wikkelen. Het biedt crypto-oplossingen voor ondernemingen, cryptohandel en afwikkelingsoplossingen voor effecten en grondstoffen.

Paxos beweert dat ze in de toekomst zullen blijven investeren in het ontwikkelen van hoogwaardige infrastructuuroplossingen en dat het het nieuwe kapitaal zal gebruiken om de groei te versnellen, inclusief het opschalen van zijn activiteiten en platformcapaciteit. Ook is het bedrijf van plan om de omvang van zijn team te verdubbelen en zal het “alle groeimogelijkheden” onderzoeken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN