Ethereum Nieuws

Het Ethereum-netwerk blijft aan populariteit winnen

De nummer twee cryptocurrency van dit moment is flink aan de weg aan timmeren. Zo is het netwerk, na de upgrade naar Ethereum 2.0, flink gegroeid. Het is zelfs zo hard gegroeid dat het aantal nieuwe Ethereum-adressen, dat op één dag is aangemaakt, afgelopen weekend een hoogtepunt van 35 maanden bereikt heeft, met 177.500 nieuwe adressen.

De gegevens zijn afkomstig van on-chain analysebedrijf Santiment, dat op social media erop wees dat zo’n hoge groei van het aantal nieuwe adressen op één dag niet meer is gezien sinds 19 januari 2018, toen ETH in de buurt van zijn all-time high handelde van $1.400.

Santiment wijst er in zijn tweet op dat meer interactie met de blockchain een “veelbelovende indicator voor bulls” is. Toch is het zo dat de Ethereum koers op dit moment een stuk lager dan zijn all-time high staat. De munt staat op het moment van schrijven op $585.

Analisten zijn echter van mening dat de lancering van Ethereum 2.0-staking via de Beacon Chain optimistisch zou kunnen zijn voor de cryptocurrency, aangezien het aanbod wordt vergrendeld en uit de omloop wordt genomen. Als gevolg hiervan denken verschillende analisten dan ook dat de munt binnenkort een flinke stijging door kan gaan maken.

CryptoMichaël verwacht $1150

De bekende Nederlandse crypto-handelaar CryptoMichaël, heeft onlangs koersdoelen gedeeld. Hij gaf aan tussen welk gebied hij een ‘long’ zou openen. Volgens de crypto-handelaar kan de Ethereum koers tijdens zijn nieuwe bullcyclus richting de $1150 stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De #Ethereum-grafiek is het belangrijkste voorbeeld van het begin van een nieuwe bull-cyclus. Interessante punten voor longs; $425-460. De volgende higher high in de impulsgolf zal waarschijnlijk $850 of $1150 zijn. Koop de dip.”

Ethereum koers

CryptoCapo verwacht ook een flinke stijging

Als gevolg van zijn visie, gaf Capo aan dat hij negen altcoins in de gaten houdt waarvan hij denkt dat ze de komende weken of maanden zullen exploderen. Bovenaan zijn lijst staat Ethereum (ETH). De handelaar voorspelt dat de nummer twee cryptocurrency in 2021 een parabolische run zal doormaken, die de koers naar $10.000 zal brengen:

“Anatomie van een BULLISH-kaart. P.S. Het accumulatiebereik van Ethereum was groter dan dat van Bitcoin.”

Ethereum koers

Of deze voorspellingen uit gaan komen ligt echter aan verschillende externe factoren. Zo is het altijd belangrijk om de Bitcoin koers in de gaten te houden. De koningsmunt bepaalt namelijk vaak de route en maakt de weg vrij voor stijgingen van altcoins.

Wat denken jullie? Gaat de Ethereum koers de komende tijd flink stijgen? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN