Bitcoin koers

Bitcoin koers weer terug boven $19.000, stijgen we door naar $20.000?

De Bitcoin (BTC) koers is na een dieptepunt van $17.600 sinds gisteren eindelijk weer terug boven de $19.000. De eerdere koersdaling zorgde voor lichte paniek bij investeerders en velen dachten dat dit te maken had met een correctie. Hoewel deze correctie plaatsvond, steeg de Bitcoin koers weer boven het belangrijke niveau van $18.500 en richt BTC zich weer op nieuwe recordhoogtes aller tijden.

Een bekende Nederlandse handelaar, ook wel bekend als CryptoMichaël, merkte zelfs op dat een doorbraak boven het niveau van $18.500 een rally teweeg kan brengen.

Of de Bitcoin koers op korte termijn een nieuwe recordhoogte kan neerzetten is afhankelijk van het feit of het boven de $19.000 kan blijven en uiteindelijk de $19.400 kan doorbreken. Dit niveau heeft de afgelopen keren al bewezen dat het een sterke resistance is geweest.

Bitcoin koers zal binnenkort nieuwe recordhoogtes neerzetten

Een crypto-handelaar is ervan overtuigd dat de Bitcoin koers op korte termijn nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Hij merkte op dat het een kwestie van tijd is voor dat we de $19.400 en $19.800 doorbreken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC/USD: Perfect S/R flip op $18.600 en de setup overtrof de verwachtingen, aangezien de prijs $19.100 vrijwel negeerde en direct naar de resistance van $19.300 steeg. Vergeet niet wat winst te nemen. Ik heb sinds $17.600 wat winst genomen, maar eerlijk gezegd denk ik dat we ATH binnenkort kapot maken.”

$19.400 moet doorbroken worden

De bekende Nederlandse handelaar CryptoMichaël merkte onlangs op dat de Bitcoin koers veel moeite heeft met het doorbreken van $19.400. Echter is dit wel nodig willen we een verdere voortzetting zien. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin doorbreekt belangrijke niveau van $18.500, maar kan de volgende resistance van $19.400 niet doorbreken. Het positieve; terug in het bereik waarin het zich eerder bevond.”

Bitcoin koers

Wat denken jullie? Gaat de Bitcoin koers de weg verder omhoog voortzetten of verwachten jullie toch een daling? Laat het weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN