Ripple

Ruim 81.500 XRP-houders zullen in totaal 17,5 miljard Spark-tokens ontvangen

Er zijn momenteel al meer dan 81.500 XRP-houders die in totaal 17,5 miljard tokens zullen te ontvangen van de aanstaande airdrop van Flare Networks.

Bron: Twitter

Crypto-investeerders die hun XRP houden op één van de ondersteunende beurzen of wallets, ontvangen gratis Spark-tokens in een verhouding van 1:1 wanneer de “snapshot” van Flare Networks plaats zal vinden op 12 december.

Bron: Twitter

Als gevolg van de hype die hierdoor ontstaan is, hebben een toenemend aantal beurzen aangegeven dat ze de airdrop zullen ondersteunen en Spark-tokens aan hun klanten zullen distribueren op basis van hun XRP-holdings. Coinbase is één van de laatste spraakmakende beurzen die op zaterdag heeft aangekondigd dat het de airdrop zal gaan ondersteunen.

Het nieuwe Flare-platform is een platform dat klanten helpt om smart contract-diensten uit te voeren op XRP, met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema als XRP en zal het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform kunnen combineren.

Ondertussen kunnen degenen die hun XRP in een niet-deelnemende beurs bewaren of ze zelf bewaren, nog steeds Spark-tokens krijgen. In een Coil-bericht zei XRPL Labs-oprichter Wietse Wind dat houders van XRP-ledger account houders een privé- en sleutelaccount voor Flare moeten hebben. Wind merkt op dat alle accounthouders moeten bewijzen dat ze eigenaar zijn om in aanmerking te komen.

Deze account houders hebben vervolgens tot juni 2021 de tijd om deze tokens te claimen bij Flare.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN