Bitcoin pizza day

Pizza Hut Venezuela biedt klanten de mogelijkheid om met Bitcoin te betalen

De Venezolaanse tak van de grote Amerikaanse restaurantketen Pizza Hut is een samenwerking aangegaan met Cryptobuyer om haar klanten de mogelijkheid te bieden om met Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies te betalen. Dit volgens een aankondiging die op 27 november gedeeld werd.

Cryptobuyer zei het volgende in de publicatie:

“We komen met goed nieuws! We blijven groeien en werken eraan om uw betalingsopties in cryptocurrencies uit te breiden. We zijn verheugd onze meest recente alliantie met Pizza Hut Venezuela aan te kondigen. Vanaf vandaag kun je delen met je familie en betalen met Bitcoin, XPT, en Dash via CryptobuyerPay.”

Momenteel ondersteunt de point-of-sale (POS) -oplossing van het bedrijf, Cryptobuyer Pay, betalingen met Bitcoin, Binance Coin, Dash, DAI, Ethereum, Litecoin, Tether en XPT (de eigen token van Cryptobuyer).

Richard ElKhouri, hoofd van Pizza Hut Venezuela, zei het volgende tegen het lokale nieuwsplatform El Axioma:

“Tegenwoordig is het gebruik van technologie zo belangrijk geworden voor mensen die apparaten in hun dagelijks leven hebben. Het is belangrijk dat we hen begeleiden, jonge mensen, hedendaagse volwassenen of mensen met kennis van technologie.

Pizza Hut kan tegenwoordig niet los worden gezien van deze technologische vooruitgang en al die incorporaties van nieuwe benaderingen of het dagelijkse leven.”

Cryptobuyer is opgericht in 2015 en is gericht op Latijns-Amerika. Het biedt diensten zoals betaaloplossingen voor digitale valuta, crypto-geldautomaten en POS-terminals. Naar verluidt maken meer dan 40.000 bedrijven in Latijns-Amerika al gebruik van de diensten van het bedrijf, waaronder lokale filialen van Burger King, Samsung en Intercontinental Hotels, evenals Traki, de grootste winkelketen in Venezuela.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN