Bitcoin geldautomaten

Bitcoin koers doorbreekt $18.000, maar analisten zijn vooralsnog bearish!

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen week een flinke correctie gehad en is van $19.500 naar $16.000 gedaald. Toch is het Bitcoin weer gelukt om de $17.000 en $18.000 te doorbreken. Ondanks deze stijging denken verschillende handelaren dat Bitcoin op korte termijn opnieuw een sterke terugval zal zien. Eerder zei CNBC-analist Brian Kelly dat hij verwacht dat BTC nog een verdere neerwaartse beweging zal maken richting de $12.000.

Bitcoin koers op weg naar $12.500

De voorspelling van Brian Kelly wordt ook grotendeels bevestigd door cryptohandelaar AltcoinPsycho. Hij gaf onlangs aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers nog een neerwaartse beweging zal maken. Volgens de handelaar zal Bitcoin ergens tussen de $11.300 en $12.500 zal droppen, een daling van meer dan 30% vanaf zijn huidige niveau.

“Ik ben er sterk van overtuigd dat we $13k zullen zien.”

Bitcoin koers

De ervaren marktanalist Peter Brandt gaf onlangs aan dat hij verwacht dat BTC een verdere neerwaartse beweging zal maken. Hij zei dat de Bitcoin koers een correctie kan maken tot $14.235 en wees hier naar eerdere bearish bewegingen tijdens de bull run van 2015-2017.

BTC boven $17.500 is bullish

Volgens cryptohandelaar Salsa Tekila, met meer dan 50.000 volgers, moeten we twee scenario’s in de gaten houden. Mocht Bitcoin namelijk boven de $17.500 stijgen en daarboven blijven, dan wordt de trend opnieuw bullish. Als BTC onder de $17.500 blijft dan lijkt een daling richting $11.000 tot $13.000 op komst. De handelaar zei het volgende:

“Mijn vooruitzichten voor $BTC: 1) Bearish onder het $17.500-gebied. 2) Bullish als we $17.500 breken, in dat geval koop de dips. 3) $18.7k gebied = alleen grote resistance voor ATH. We kunnen [$11- $13k] zien.”

Bitcoin koers

Crypto-analist CryptoCapo denkt dat de Bitcoin koers niet direct een neerwaartse beweging zal maken. Volgens de analist zal Bitcoin eerst richting de $18.000 stijgen voordat het opnieuw een grote daling zal maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN